Revolučné novinky od Taft ako darček pre váš dokonalý účes

0
1016

Písal sa rok 1955, kedy sa pod účesy žien najprv v Nemecku a neskôr aj v celej Európe začal podpisovať lak na vlasy Taft. Roky ubehli a dnes oslavuje najobľúbenejšia značka stylingových produktov na vlasy významné, už 60. výročie. Pripravte sa na nezabudnuteľnú narodeninovú oslavu s prevratnou novinkou 3 Weather Taft Ultimate, ktorá zaručí doposiaľ najsilnejšiu Taft fixáciu a zároveň aj lesk vlasov. Na svoje si prídu aj páni s novinkou Taft Looks Carbon Force. A napokon je pripravený bonbónik v podobe vylepšenej receptúry všetkých produktov Taft.

Štýl, ktorý naozaj drží!

Dokonalá fixácia za každého počasia a pritom žiarivý lesk – toto očakávajú ženy od stylingových prípravkov. A Taft im tieto želania plní svojou prevratnou novinkou – produktovým radom 3 Weather Taft Ultimate. Receptúra laku na vlasy a penového tužidla kombinuje doposiaľ najsilnejšiu Taft fixáciu (až stupeň 6) s  technológiou luxusného lesku Crystal Shine. Vďaka receptúre s dvomi doplňujúcimi polymérmi budú vaše vlasy dokonale upravené až 48 hodín bez pocitu zlepenia a zaťaženia. Základný polymér vytvorí neviditeľnú „sieť“ okolo každého vlasového vlákna. Druhý polymér ich posilní a poskytne maximálnu fixáciu. Tieto polyméry zároveň vlasy zjemnia a uhladia a dodajú im briliantový lesk. Navyše oba produkty potešia aj zmysly nádhernou ovocno-kvetinovou vôňou.

High-tech aj pre mužské vlasy 

  Aj muži vedia, čo potrebujú, keď siahajú po stylingových prípravkoch. Je

to pevnosť účesu a zároveň jeho ľahkosť. Extrémnu fixáciu bez zaťaženia im prináša rad produktov Taft Looks Carbon Force  s vysoko výkonnou receptúrou Micro Carbon Fibers. Uhlíkové vlákna sú známe aj z kozmického priemyslu, kde sú cenené najmä pre svoju pevnosť a ľahkosť zároveň. Modelovacia pasta na vlasy Taft Looks Carbon Force  Texturizing Fiber Paste je ako vosk, no účes udrží pevne ako gél. Vlasy však nevysuší a dajú sa modelovať, ako len muži chcú.

Odteraz už aj páni môžu siahnuť po laku na vlasy, ktorý je určený len pre nich. Taft prináša prvý lak na vlasy Taft Looks Carbon Force  s extrémne ľahkou štruktúrou, ktorý vlasy spevní, no nezaťaží. Zanechá ich obalené priehľadným filmom, ktorý vytvorí dojem plnosti. Celý produktový rad dopĺňa Taft Looks Carbon Force Power Gel – so stupňom fixácie 10, ktorý vlasy pozdvihne a odľahčí.

Ešte viac sily!

Či už svieti slnko, fúka vietor, padá sneh alebo dážď – všetci chceme, aby náš účes vydržal perfektne čo najdlhšie. Keďže polovica zo spotrebiteľov má jemné alebo až veľmi jemné vlasy, ktoré si zaslúžia väčšiu starostlivosť,  Taft  dopĺňa do všetkých produktov novú posilňujúcu receptúru, ktorá vlasy posilní, dodá viac lesku a pomôže dosiahnuť ešte lepšie stylingové výsledky.

Novinku 3 Weather Taft Ultimate nájdete práve teraz vo vašich  obchodoch.  Odporúčaná regálová cena pre lak a penové tužidlo: 3,65€.

 

Lak na vlasy 3 Weather Taft ULTIMATE 250 ml

Penové tužidlo 3 Weather Taft ULTIMATE 200 ml

 

Novinky Taft Looks CARBON FORCE nájdete práve teraz vo vašich obchodoch. Odporúčaná regálová cena pre pastu, gél a pánsky lak: 3,65€.

Modelovacia pasta Taft Looks Carbon Force  130 ml

Lak na vlasy Taft Looks Carbon Force  200 ml

Gél na vlasy Taft Looks Carbon Force  150 ml