Recenzia erotických pomôcok Durex

0
1385

Recenzia na erotické pomôcky nemusí vyznieť len spôsobom „vydržal, neprederavil sa“ a podobne. Prinášame vám informácie z trinástej komnaty, ktorú sme pootvorili a kúsok z jej obsahu spracovali len pre vás.

Prezervatív je celkom bežnou erotickou pomôckou, ktorú nájdete na pultoch supermarketov a drogérií. Pokiaľ si však chcete užívať chránený sex bez následkov, kvalitné kondómy by vo vašej výbave určite nemali chýbať.

Extra tenké

Ak je nejaká značka a výrobok synonymom úspechu, sú to práve kondómy Durex. Vyrábajú sa v mnohých formách, okrem iného aj extra tenké s hrúbkou len 0,05mm. Pri sexe totiž nejde o centimetre. Intímne partie sú extrémne citlivé a odlišnosť pocítite už pri rozdiele niekoľkých stotín milimetra. Aspoň v prípade prezervatívov. Tie extra tenké sú v porovnaní s klasikou tenšie o 0,02mm, ani tento rozdiel však nejde na úkor bezpečnosti. Extra tenké kondómy sú vhodné najmä pre tých, ktorí hrajú naturalistickou kartou a pri milovaní sa cítia najlepšie tak, ako ich pán Boh stvoril.

Extra hrubé

Keď extra, tak aj z opačnej strany. Na trhu totiž nájdete aj extra hrubé kondómy pre ešte väčšiu bezpečnosť. Oproti bežným modelom sú zosilnené a s hrúbkou 0,08mm by nemali nastať nečakané komplikácie ani pri intenzívnejšom pohlavnom styku. Vo všeobecnosti sú prispôsobené na podmienky väčšieho trenia, ktoré vzniká napríklad pri análnom sexe.

Pre ešte lepší pocit

Už spomínané trenie môže byť niekedy problémom, najmä ak telo nie je schopné vyprodukovať dostatočné množstvo vlhkosti. Keď styk nie je celkom komfortný ani pre jedného z partnerov, lubrikačné gély sú jedným z účinných riešení. Gély značky Durex sú vyrobené na vodnej báze, no nájdete medzi nimi aj špeciálne masážne gély 2v1. Aplikujte ich pri masáži a ľúbostné hry zakončite vášnivým milovaním. Ak je vaša pokožka v intímnych partiách zvlášť citlivá, aplikujte gély s výťažkami s Aloe Vera.