Prvý BAUHAUS na Slovensku sa otvára už 4. júna 2015

0
1378

BAUHAUS špecializované centrum pre dielňu, dom a záhradu, najvýznamnejší medzinárodný obchodný koncern, otvára vo  Pharos Business Parku v Bratislave svoju prvú veľkopredajňu na Slovensku. Špecializované centrum BAUHAUS privíta svojich prvých návštevníkov už 4. júna tohto roka.

BAUHAUS od svojho založenia v roku 1960, je jedným z najväčších a najúspešnejších obchodných podnikov na európskom trhu. Po 55-tich rokoch od svojho vzniku expanduje na Slovensko.

4. júna otvára vo Pharos Parku v Bratislave prvú veľkopredajňu BAUHAUS, ktorá sa vďaka svojej výhodnej polohe a dobrej dopravnej dostupnosti na diaľnicu D1 smerom do centra Bratislavy, na Žilinu a východ Slovenska stane vyhľadávanou destináciou mnohých zákazníkov.

Široká verejnosť i malé a stredné stavebné firmy či živnostníci budú mať možnosť presvedčiť sa o novinkách , službách a riešeniach BAUHAUS v oblasti stavebníctva, bývania, záhrady a staviteľstva. Brány BAUHAUS sa pre zákazníkov otvárajú už o 7 hodine ráno, kedy budú mať možnosť vyberať zo širokého sortimentu viac ako 120.000 druhov výrobkov v 15-ich špecializovaných oddeleniach.

V rámci Špecializovaného centra BAUHAUS zákazníci nájdu kúpeľňové štúdio SVET KÚPEĽNÍ, ktoré ponúka kompletné riešenie novej kúpeľne, alebo jej rekonštrukciu, od návrhu až po stavebné práce. Záhradkári, profesionáli a milovníci záhrad ocenia veľkoplošné ZÁHRADNÉ CENTRUM, ktoré ponúkne pestrú paletu vnútorných a vonkajších rastlín, a taktiež široký výber

záhradnej techniky. BAUHAUS spĺňa individuálne požiadavky zákazníkov, ktorí vyhľadávajú vodné športy či plavby loďou. V rámci špecializovaného oddelenia NAUTIC si budú môcť zákazníci vybrať zo širokej ponuky výrobkov špeciálne navrhnuté pre vodné športy. S viac ako 3000 kvalitnými výrobkami sa NAUTIC stane jedným z vyhľadávaných oddelení s produktmi a príslušenstvom určené na plachtenie a plavbu motorovou loďou.
Medzinárodná expanzia na nové trhy je dôkazom finančnej stability našej spoločnosti, ale taktiež otázkou správnej príležitosti, ktorej nechýba podnikateľská odvaha a dynamika. Otvorením novej veľkopredajne BAUHAUS v Bratislave začíname písať na Slovensku nový príbeh, ktorý má za cieľ osloviť všetkých slovenských domácich majstrov a remeselníkov, domácnosti s vlastnou predstavou o bývaní či stavebné spoločnosti a živnostníkov. Zákazníkom ponúkame nielen široký sortiment tovaru, odborné služby a poradenstvo, mnohé významné benefity, ale predovšetkým ideálny pomer cena – vysoká kvalita. To sú jedni z mnohých výhod, ktoré stavajú veľkopredajňu BAUHAUS do konkurenčnej výhody,“ uviedolAleš Pacal, konateľ BAUHAUS odborné centrum pre dielňu, dom a záhradu k. s.

BAUHAUS oslovuje zákazníkov výraznými benefitmi

Významným benefitom pre zákazníkov budú rozšírené otváracie hodiny. V pracovné dni od 7 hodiny do 21 hodiny, a počas víkendu bude veľkopredajňa sprístupnená návštevníkom od 8 hodiny do 21 hodiny.

Zákazníci, ktorí sa rozhodnú pravidelne nakupovať a využívať služby BAUHAUS sa môžu zaregistrovať a využívať vernostný program, ktorý im poskytne trvalé zľavy až do výšky 10%. Výnimkou nebudú ani stavebné spoločnosti či živnostníci, ktorí môžu už od svojho prvého nákupu profitovať z mnohých zákazníckych zliav.

Spoločnosť BAUHAUS, so sloganom „Keď sa to má podariť“, ponúka okrem širokého výberu kvalitných produktov i špecifických služieb, aj dopravu či montáž zakúpeného tovaru, odborné poradenstvo, požičovňu náradia, centrum na miešanie farieb, predĺženú záruku na 5 rokov na všetky elektrické ručné náradie a stroje, služby zákazníkom na vysokej úrovni či bezhotovostné platby. Okrem toho BAUHAUS novo poskytuje montážny servis a tzv. „Hodinového manžela“ a taktiež služby „Dnes objednaj, zajtra vyzdvihni“, ktoré ocenia predovšetkým veľkoodberatelia či zákazníci, ktorí plánujú väčšie stavebné úpravy interiéru či exteriéru. Remeselníci iste ocenia požičovňu náradia, rezanie dreva a rôzne workshopy. To všetko doplnené o garanciu najnižších cien 12%.

BAUHAUS Finančné služby umožnia nákupy na splátky v duchu „Kúpte dnes, plaťte neskôr“. Zmluvu o nákupe bude možné uzavrieť priamo na predajni v priebehu pár minút.

BAUHAUS DRIVE IN Aréna je určená nielen stavebníkom, remeselníkom či veľkoodberateľom. Umožňuje vjazd priamo k uskladnenému tovaru pre komfortný nákup a nakládku stavebnín a iných objemnejších, ťažších výrobkov.

BAUHAUS – perspektívny zamestnávateľ

Spoločnosť BAUHAUS je vnímaná ako tradičný a perspektívny zamestnávateľ. Základný kameň tohto najvýznamnejšieho medzinárodného obchodného koncernu s vysoko kvalifikovanými a vybranými špecialistami „Do-it-yourself“ je postavený na tradíciách a ctí ducha rodinnej firmy. BAUHAUS vytvorí v bratislavskom regióne viac ako 300 pracovných miest. Pracovné prostredie je založené na tímovej práci, možností na zvyšovanie odbornej kvalifikácie i kariérneho postupu, dialógu so zamestnávateľom a otvorenej komunikácii. Cieľom spoločnosti BAUHAUS je zamestnávať kvalitných a spoľahlivých zamestnancov, s ktorými bude môcť deklarovať hodnoty: spokojnosť zákazníkov, výkon a kvalita služieb.