Pripravte sa na poriadnu jazdu s novinkami got2b!

0
947

Kto by netúžil po dokonale tvarovanom účese podľa vlastných vysnívaných predstáv? Doprajte si ho vďaka novinkám značky got2b, ktoré sa o váš nový look postarajú v pohodlí vášho domova doslova za pár minút. Pre džentlmenov je tu nový rad got2B phenoMENal v podobe krémového gélu a tvarovacej pasty. Dámsky styling zase zabezpečí nový lak na vlasy a penové tužidlo got2b MINDBLOWING, pre extra rýchlu a zároveň šetrnú úpravu.

Got2b MINDBLOWING – sexi účes pre dámy za pár minút

Aj vy patríte k takmer 70 % žien, ktoré snívajú o skvele upravenom účese za minimálny čas? Rýchla doba si vyžaduje rýchle a jednoduché riešenia. Vyskúšajte got2b MINDBLOWING – dva nové produkty špeciálne vyvinuté pre expresný styling, s ochranou pred teplom z fénovania.

Penové tužidlo got2b MINDBLOWING vaše vlasy nezaťaží ani nezlepí, naopak, premení ich na ľahko tvarovateľné. Vďaka špeciálnej receptúre, ktorá urýchľuje odparovanie vody počas fénovania, svoj nový styling zvládnete aj v uponáhľané ráno doslova v rekordnom čase. Penu jednoducho aplikujte na mokré alebo uterákom jemne presušené vlasy a jednotlivé pramene vysušte fénom. Na záver vlasy ešte zafixujte lakom na vlasy got2b MINDBLOWING a môžete vyraziť v ústrety novým výzvam s dokonalým účesom, ktorý vydrží po celý deň.

Got2b phenoMENal – pre pravých džentlmenov

Páni, zosúlaďte svoje vyberané spôsoby so svojím účesom! S novými produktmi got2b phenoMENal bude váš look džentlmena neprehliadnuteľný. Vlasy učesané smerom dozadu, rozdelené na stred, objemné či klasicky upravené smerom nabok – možnosti pre silný a sebavedomý look sú nekonečné a produkty got2b phenoMENal dodajú každému účesu nádych fenomenálnosti.

S krémovým gélom got2b phenoMENal sa postaráte o objem a prirodzený lesk vašich vlasov. Množstvo veľkosti lieskového orieška jednoducho rozotrite medzi dlaňami a naneste na vysušené vlasy. Dosiahnete tak bezchybne uhladený vzhľad. Vo finále ešte odporúčame použiť hrebeň – výsledok bude dokonalý a hodný džentlmena.

Tvarovacia pasta got2b phenoMENal dodá vašim vlasom prirodzený lesk a zabezpečí dlhotrvajúcu fixáciu bez vysušovania vlasov. Zároveň je najlepšou voľbou pre docielenie výrazného, individuálneho looku. Malé množstvo pasty aplikujte na suché vlasy a postupne ich začnite formovať do požadovaného tvaru. Môžete ich jednoducho upraviť nabok, alebo byť viac odvážny a tvarovať ich smerom nahor. Tak ako, ste pripravení na fenomenálny look?

Novinky got2b MINDBLOWINGgot2b phenoMENal nájdete v obchodoch od marca 2015:

got2b MINDBLOWING penové tužidlo                                        200 ml            5,19 €

got2b MINDBLOWING lak na vlasy                                             300 ml            5,19 €

got2b phenoMENal krémový gél                                                  150 ml            5,19 €

got2b phenoMENal tvarovacia pasta                                           100 ml            5,19 €