Preneste sa do ďalekých trópov s exotickou vôňou novinky Rexona Tropical

0
1123

Snívate často o letnej dovolenke pri azúrovom mori s bielym pieskom, túžite byť obklopená palmovým hájom s osviežujúcim kokteilom v ruke? Hoci každý sen sa raz skončí, s novinkou z radu dámskych antiperspirantov značky Rexona môžete zažívať exotický raj celé dni. Vyskúšajte nový antiperspirant Rexona Tropical a uvidíte, že váš celodenný program absolvujete s úsmevom na tvári a hrejivým pocitom dokonalej ochrany vášho podpazušia.
Obzvlášť v nadchádzajúcich letných mesiacoch je potrebné nájsť recept, ako nestratiť energiu a úsmev na tvári ani v extrémne horúcich dňoch. Hľadáte tú správnu inšpiráciu? Vyskúšajte tropický príliv sviežej vône nového antiperspirantu Rexona Tropical, ktorý vám zabezpečí 48 hodinovú ochranu pred potením, a zažite pocit dokonalého uvoľnenia, sviežosti a veľkej dávky energie.
Nový antiperspirant Rexona Tropical vás osloví svojou hravou exotickou vôňou, ktorá v sebe spája tropické ovocie, kvetinové zmesi bielej frézie, kvitnúci jazmín v kombinácii so zmyselnými tónmi horúceho jantáru a krémovú esenciu zo santalového dreva. Dôverujte antiperspirantu Rexona Tropical so špeciálnou technológiou Motionsense ™, ktorá vám dopraje pocit sviežosti po celý deň. Čím viac sa hýbete, tým lepšie Rexona Tropical funguje. Novinka značky Rexona vás vtiahne do sveta rajskej exotiky kedykoľvek budete chcieť.

Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena antiperspirantu Rexona Tropical (150 ml) je 2,79 €.