Predstavujeme prvý antiperspirant, ktorý nezanecháva stopy na 100 farbách: Dove Invisible Dry

0
1555

Biele fľaky na farebnej blúzke či na vašom obľúbenom pestrofarebnom tričku? Dajte zbohom týmto každodenným nepríjemnostiam a vychutnajte si absolútnu slobodu – rad antiperspirantov Dove Invisible Dry zaistí ochranu pred nepríjemným potením, bez nepríjemných škvŕn na oblečení. Antiperspirant Dove Invisible Dry vysiela ženám signál: „Obliekajte si všetky farby, ktoré vám pristanú a zažiarte!“

Vďaka svojmu zloženiu, ktoré pomáha chrániť pred bielymi škvrnami na oblečení, a zároveň poskytuje 48 hodinovú ochranu pred potením, sa rad antiperspirantov Dove Invisible Dry uchádza o miesto najobľúbenejšieho asistenta vašej jedinečnej krásy. Jeho unikátne zloženie s  ¼ hydratačného krému sa stará o  jemnú pokožku vášho podpazušia.

Antiperspiranty Dove Invisible Dry sú neviditeľné na 100 farbách, preto nie je dôvod nerozjasniť ulicu, kanceláriu aj svoj život odvážnymi farbami. Na názor sme sa opýtali aj Dove odborníčky na farby, psychoterapeutky a arteterapeutky Karin Řehákovej, ktorá uviedla: „Je preukázané, že farebné oblečenie pozitívne ovplyvňuje sebavedomie žien – inak sa cítime v červenej blúzke, ktorá nám pristane a inak ako šedá myška. Farbami, ktoré si obliekame, vyžarujeme našu náladu. Ale platí to i naopak – keď okolie zachytí pozitívne signály od nás, bude nám ich vracať.“

Zahaľte sa do farieb. Vďaka Dove Invisible Dry teraz môžete nosiť tú svoju najobľúbenejšiu (alebo 99 ďalších farieb) bez obáv z nežiaducich stôp na oblečení!

Rad antiperspirantov Dove Invisible Dry zaručí spoľahlivú 48 hodinovú ochranu pred nežiaducim potením. Zároveň si môžete byť isté, že neohrozia váš farebný outfit nepeknými škvrnami a môžete tak žiariť celý deň!

Dove antiperspirant dezodorant sprej Invisible Dry je prvý antiperspirant v spreji, testovaný na 100 farbách. Vyskúšajte samy a uvidíte, že nič neuvidíte!
Obsah: 50 ml
Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena: 3,29 €

Dove Invisible Dry tuhý antiperspirant rovnako ako ostatné výrobky radu Invisible Dry nezanechá stopy na žiadnej z vašich obľúbených farieb.
Obsah: 50 ml
Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena: 3,29 €

Guľôčkový antiperspirant Dove Invisible Dry obsahuje rovnako ako ostatné produkty radu Invisible Dry špeciálne zloženie, ktoré pomáha chrániť proti škvrnám na farebnom oblečení a zároveň poskytuje 48 hodinovú ochranu proti poteniu.
Obsah: 50 ml
Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena: 3,29 €