Predstavujeme Logitech Keys-To-Go: najprenosnejšiu klávesnicu navrhnutú pre iPad

0
956

Spoločnosť L­­­­ogitech dnes predstavila novú štíhlu samostatnú klávesnicu Logitech® Keys-To-Go určenú pre akýkoľvek typ iPadu, ktorá sa pripája pomocou rozhrania Bluetooth a ktorá sa zmestí všade, takže ju môžete so sebou vziať kamkoľvek a nikdy vám nedôjdu slová. Spoločnosť Logitech taktiež aktualizovala svoj súčasný rad ochranných puzdier pre iPad s integrovanými klávesnicami – vrátane modelov Logitech® Type+ a Logitech® Ultrathin – tak, aby boli kompatibilné s novými tabletmi iPad Air 2.
„Ľudia svoje iPady používajú úplne všade a klávesnica Logitech Keys-To-Go bola navrhnutá s konkrétnym cieľom podporovať aktívny životný štýl súčasných ľudí,“ povedala Michele Hermann, viceprezidentka divízie mobilných zariadení v spoločnosti Logitech. „Uviedli sme klávesnicu Logitech Keys-To-Go a aktualizovali našu súčasnú oceňovanú radu puzdier s klávesnicami pre iPad, ktoré sú teraz kompatibilné s novým iPadom Air 2, aby sme ponúkli škálu produktov, ktoré budú dokonale dopĺňať mobilitu iPadov. Takže nech už ako mama alebo otec vezmete na chvíľu iPad svojim deťom, aby ste si urobili rýchlu poznámku, alebo ste výkonný vedúci pracovník na cestách, ktorý potrebuje odpovedať na e-maily, teraz môžete písať ľahko, kedykoľvek len potrebujete.“
Všetky produkty tohto radu umožňujú pohodlné písanie na vašom iPade. Každá z týchto klávesníc pripájaných cez rozhranie Bluetooth má pohodlne rozložené klávesy, aby písanie bolo čo najpríjemnejšie. Všetky navyše majú samostatný rad dedikovaných tlačidiel s klávesovými skratkami operačného systému iOS, vďaka ktorým máte ovládanie iPadu na dosah končekov prstov a nemusíte teda ruky pri písaní zdvíhať a navigáciu vykonávať pomocou dotykového displeja.
Prehľad hlavných vlastností modelov nového radu:
Klávesnica Logitech Keys-To-Go pre iPad
Nový model Logitech Keys-To-Go je samostatná ultra prenosná klávesnica, ktorá je štíhla, ľahká a odolná, a je tak dokonalým partnerom pre písanie na cestách. Je iba 6 mm hrubá a váži 180 gramov, takže sa vám ľahko vojde do kabelky, kufríka alebo vrecka saka alebo kabátu, bez toho, aby zaberala cenné miesto alebo vás zaťažila. Pohodlný pocit pri písaní vám sprostredkuje hmatová odozva, na akú ste zvyknutí pri notebooku, ale pritom sú klávesy potiahnuté tkaninou FabricSkin, ktorá odpudzuje vodu a pomáha tak klávesnicu chrániť pred obliatím a nečistotami – takže sa vám už do kláves nedostanú žiadne omrvinky a ak dôjde k obliatiu, ľahko tekutinu zotrite. Dobíjateľná batéria pri plnom nabití vydrží až tri mesiace prevádzky. Klávesnica je kompatibilný so všetkými generáciami tabletov iPad a iPad mini a je k dispozícii v troch farebných prevedeniach – čiernom, červenom a modrozelenom – za odporúčanú maloobchodnú cenu 69.99 €.
Puzdro s klávesnicou Logitech Type+ pre iPad Air 2
Model Logitech Type+ je kombinované puzdro s klávesnicou pre iPad Air 2. Vychádza zo svojho obľúbeného štíhleho a ľahkého obojstranne chrániaceho predchodcu, no má novo optimalizovanú klávesnicu, ktorá sa pripája cez rozhranie Bluetooth a ktorá je navrhnutá tak, aby sprostredkovala rovnaký pocit pri písaní ako na notebooku, aby ste mohli hladko prechádzať z jedného zariadenia na druhé bez toho, aby ste museli obetovať rýchlosť alebo presnosť. V polohe určené na písanie sa displej iPadu magneticky uchytí priamo nad klávesnicu, takže ho budete mať na dosah prstov pre ľahkú navigáciu. Klávesnica Logitech Type+ má navyše funkciu automatického zapínania a vypínania – ak umiestnite iPad zvisle do polohy pre písanie, klávesnica Logitech Type+ sa automaticky zapne a keď ho položíte pre ľahšie prechádzanie Internetu, klávesnica bude automaticky vypnutá. Ďalej je vybavená funkciami automatického prebúdzania iPadu a jeho automatického uvedenia do režimu spánku, ktoré sa aktivujú otvorením alebo zatvorením puzdra, takže svoj ​​tablet budete môcť používať vždy okamžite, kedykoľvek len budete potrebovať. Puzdro s klávesnicou Logitech Type+ je k dispozícii vo farbe čiernej a jasne červenej za odporúčanú maloobchodnú cenu 99.99 €.
Kryt a klávesnica Logitech Ultrathin pre iPad Air 2
Model Logitech Ultrathin je štíhly a ľahký kryt s integrovanou klávesnicou pre váš iPad Air 2, ktorý sa k nemu prichytáva pomocou magnetických klipov. Kryt chráni displej vášho tabletu pri prenášaní a je vyrobený z vysoko kvalitného hliníkového materiálu, ktorý dokonale ladí s iPadom Air 2 – stane sa druhou polovicou vášho iPadu Air 2. Vďaka nastaviteľnému magnetickému slotu môžete iPad naklopiť podobne ako displej notebooku do uhlu, ktorý vám bude pre písanie príjemný. Kryt s klávesnicou Logitech Ultrathin pre iPad Air 2 je k dispozícii vo vesmírnej šedej a striebornej farbe za odporúčanú maloobchodnú cenu 99.99 €.