Potešenie zo zdravej kuchyne!

0
1308

Zachutí Vám: Naša rozmanitá ponuka kuchynských pomôcok na prípravu čerstvého smoothie, vegánskych pochúťok a receptov na detoxikáciu organizmu Vám pomôže začať každý nový deň skutočne lahodným spôsobom. A vďaka našim nápaditým receptom si budete môcť pripraviť zdravé a pritom lahodné pokrmy! Užite si zdravé varenie s Tchibo!

Kolekciu „Potešenie zo zdravej kuchyne!“ nájdete v Tchibo obchodoch od 25. januára 2016 a v e-shope www.tchibo.sk pre držiteľov TchiboCard už od 19.1.2016.

 

Mixér na smoothie                                                         

Mixér je zložený z 2 mixovacích nádob s cestovnými vekami a má objem cca 300 a 590 ml. Výkon mixéra je 250 W a má tiež pulznú funkciu. Ide o 6-dielnu súpravu. Predbežná cena: 24,95 €.

 

Krájač na jablká a hrušky

Ide o 3-dielnu súpravu s vymeniteľnými nadstavcami. Obsahuje tiež ochrany čepelí. Predbežná cena: 6,95 €.

 

Rozprašovač na olej

Je ideálny na varenie so zníženým obsahom tuku a na prípravu šalátov. Funguje na mechanizme pumpičky. Špeciálne veko opakovaným stlačením vytvorí tlak umožňujúci vytvoriť rovnomernú jemnú hmlu. Objem rozprašovača je cca 120 ml. Predbežná cena: 7,95 €.


Špirálový krájač na zeleninu

Krájač má vymeniteľné nadstavce s čepeľami rôznej šírky z vysokokvalitnej čepeľovej ocele a tiež integrovanú priehradku na čepele a záchytnú nádobu. V cene sú 3 nadstavce s čepeľami a návod na použitie. Predbežná cena: 29,95 €.