Paula + tvaroh + smotana – dezert pre deti v neodolateľnej kombinácii

0
1155

Už viete, čo je nové? Strakatá kravička Paula od Dr.Oetker sa rozhodla spojiť svoje sily s chutným tvarohom a lahodnou smotanou, aby tak mohol vzniknúť výnimočný dezert, ktorý si zamilujú malí i veľkí hneď po prvej lyžičke. Nová Paula + tvaroh + smotana od Dr.Oetker je spojením obľúbeného dezertu z plnotučného mlieka, tvarohu a smotany presne podľa chuti najmenších maškrtníkov. A to všetko v dvoch príchutiach –  čokoládovo-vanilková a vanilkovo-čokoládová. Stačí si len vybrať a pustiť sa rýchlo do maškrtenia. Mňam!

Dezert Paula + tvaroh + smotana – objavte niečo nové!

Ak aj vašich malých huncútov stále fascinuje niečo nové, nepoznané, potešte ich na desiatu či olovrant úžasnou dobrotou – Paulou s tvarohom a smotanou. Spolu s novou lahodnou chuťou tvarohovo-smotanového dezertu prinesiete svojim deťom na stôl aj množstvo zábavy pri lovení dvojfarebných škvŕn, ktoré boli vyrobené jedinečnou patentovanou technológiou. Veď predsa každá kravička je strakatá! A Paula nie je výnimkou.

 Dezert Paula + tvaroh + smotana neobsahuje žiadne konzervačné látky a je v ňom maximálne 5,2 % tuku. Je krémový, smotanový, vyrobený z množstva kvalitného plnotučného mlieka, ktoré je neoddeliteľnou súčasťou správneho detského jedálnička, aby mali zdravé zuby, kosti a aby boli plné energie po celý deň.

Kravička Paula – kamarátka všetkých detí

Mať štýl a baviť sa je dôležité a kravička Paula to vie. Navštívte spolu so svojimi deťmi jej farmu na stránkach www.e-paula.sk. Ponúka  množstvo zaujímavých hier ako pexeso, maľovanky, rozvrh hodín, interaktívne hry a ešte omnoho viac.

Odporúčaná maloobchodná cena Paula + tvaroh + smotana (2 x 80 g): 1,19 €.