Oživte svoj účes pomocou dotyku perleti!

0
1620

Celebrity, dizajnéri aj vyhľadávači trendov sa zhodujú: leto by ste mali privítať s vlasmi obohatenými o dúhové perleťové odtiene v pastelových tónoch! Farby Igora Royal Pearlescence umožňujú všetkým kaderníkom Schwarzkopf Professional nasledovať výrazný pastelový perleťový trend. Na vašich vlasoch vykúzli podmanivý perleťový vzhľad – od jemných melírov cez odvážne akcenty až ku kompletným farbiacim efektom. Tieto farby sú inšpirované trblietavým povrchom perál a skvele sa hodia najmä pre zákazníkov s blond, ale aj hnedými vlasmi. Farby a farbiaci servis IGORA Royal Pearlscence sú dostupné exkluzívne v partnerských salónoch Schwarzkopf Professional. Trend dúhových perleťových odtieňov v pastelových tónoch sa netýka len vlasov, ale aj make-upu, oblečenia a doplnkov. Buďte IN vďaka našim tipom.

Nové, prekvapivé, vzrušujúce

Objavte perleťovú farbiacu službu Pearl Service od Schwarzkopf Professional! Obohaťte blond a hnedé vlasy o prekvapivý moment v podobe ružových trblietavých a dúhových korálových efektov alebo opálovo modro-zelených akcentov prechádzajúcich do odtieňov levandule. Kaderníci môžu teraz prostredníctvom jemných no i napriek tomu oslňujúcich efektov IGORA Royal Pearlescence ponúknuť svojim blond alebo hnedovlasým klientom rafinované štýly. Vďaka jednoduchému použitiu a výnimočnému výkonu sa IGORA Royal Pearlescence určite stane neoddeliteľnou súčasťou farbiaceho servisu, ktorý je nielen trendový, ale zároveň podporuje aj biznis salónov. Osem vzrušujúcich odtieňov dodáva vlasom perleťový lesk a rozžiaruje ich pomocou rôznych farebných tónov. Dva módne odtiene- purpurový a smaragdový, ktoré prepožičiavajú tmavším vlasom intenzívne tóny, dva zosvetľujúce a tónujúce odtiene- mandarinkový a koralový, ktoré jemne zosvetľujú vlasy a zároveň ich farbia do živých broskyňových a ružovkastých odtieňov a štyri pastelové odtiene- jantárový, cukríkový, levanduľový a mätový, ktoré dokonale doplnia odfarbené blond alebo veľmi svetlé farbené vlasy pomocou jemných a mäkkých akcentov. Trendom zajtrajška sú pastelové, perleťové tóny podčiarkujúce ženskosť. Tento trend sa objavuje nielen vo vlasoch, ale aj make-upe. Základom líčenia je dokonale vyrovnaný odtieň pokožky. Pozornosť sa sústreďuje na oči a lícne kosti, pre dodanie štruktúry celkovému looku. Odporúča sa pracovať s perleťovými produktami, ktoré ladia s odtieňom vlasov. Pastely prinášajú do kreatívneho stylingu oblečenia a doplnkov veľa možností. Farebná paleta siaha od jemne ružovej cez sofistikované modré a champagne odtieň.

Farbiaca odbornosť od Schwarzkopf Professional

Vstúpte do sveta farieb Schwarzkopf Professional. Nová rada Pearlescence vďaka svojim prvotriednym fabiacim výsledkom s vysokým rozlíšením dokonale zapadá medzi špičkové farby IGORA Royal. V rámci perleťového farbiaceho systému môžu kaderníci vytvoriť efekty s rôznym stupňom intenzity siahajúce od jemne tlmených až po odvážne výrazné. Pre mladších zákazníkov, ktorí chcú osobitým spôsobom vyjadriť jasný módny názor, môžu byť farebné efekty použité intenzívnejším spôsobom. Zákazníkom, ktorí chcú oživiť svoju blond alebo hnedú farbu pomocou jemných efektov, bude stačiť nepatrný náznak perleťových melírov.

Lesley Jennison, Schwarzkopf Professional Ambasádorka pre farbu, je nadšená z rozmanitosti týchto farieb: “Odtiene IGORA Royal Pearlescence môžu byť použité pre celkové farbenie zákazníkov, ktorí chcú svoj vzhľad rozžiariť pomocou mimoriadne trendových efektov. Zákazníci, ktorí chcú navodiť atmosféru alebo náladu týchto farieb, môžu pridať trblietavé pramienky alebo melíry pre jemnejší a univerzálne nositeľný účes. V rámci portfólia nájdete farby, ktoré ladia so všetkými tónmi pleti. Myslím si, že štyri tonery budú mimoriadne populárne v nadchádzajúcich jarných a letných mesiacoch.“

Farby IGORA Royal Pearlescence sú dostupné od marca 2015.

P 11-74 Ultra Blonde Plus Tangerine – mandarinkový

P 11-89 Ultra Blonde Plus Coral – koralový

P 6-89 Dark Blonde Magenta – purpurový

P 6-23 Dark Blonde Emerald – smaragdový

P 9.5-74 Pastel Amber – jantárový

P 9.5-89 Pastel Candy – cukríkový

P 9.5-29 Pastel Lavender – levanduľový

P 9.5-43 Pastel Mint – mätový