Osviežujúci jablčný nápoj Kingswood prinesie svojim fanúšikom dve nové príchute. Po úspechu klasickej verzie budú môcť spotrebitelia ochutnať aj verzie Dry a Rosé.

0
1369

Suchší variant Kingswood Dry osloví tých, ktorí majú radi suché a polosladké vína. Má o 40 % menej cukru ako Kingswood Original a vďaka tomu lepšie vynikne aróma šťavnatého zeleného jablka. Kingswood Rosé vyniká naopak osviežujúcou chuťou a výraznou vôňou červeného jablka. Nové verzie cideru budú môcť spotrebitelia ochutnať už od apríla.

Kingswood ako jediný z bežne dostupných ciderov na Slovensku neobsahuje žiadne chemické konzervanty, umelé arómy, sladidlá alebo farbivá. Vhodný je aj pre celiatikov. Kingswood je však špecifický aj tým, že sa vyrába zo starostlivo vybraných jabĺk a pripravený je na mieru pre chuťové poháriky Slovákov. To potvrdili aj tzv. slepé ochutnávky. V doteraz uskutočnených dvoch takýchto testoch Kingswood skóroval najlepšie medzi bežne dostupnými cidermi na Slovensku.

Spotrebitelia si od apríla budú môcť okrem 0,4 l fľašky kúpiť Kingswood aj v plechovke s objemom 0,33 l. Plechovky budú balené v 4-packoch, čo je výhodnejšie a tiež praktickejšie balenie pre spotrebiteľov.

Čo je cider?

Cider je osviežujúci, mierne alkoholický nápoj, ktorý sa vyrába riadeným kvasením jablčného muštu. Je jedným z najstarších alkoholických nápojov na svete.  Na výrobu muštu, z ktorého potom cider kvasí, sa používajú špeciálne odrody jabĺk a ich správnym miešaním vzniká unikátna chuť cideru.