Novým generálnym riaditeľom McDonald´s ČR/SR je Tomasz Rogacz

0
1209

Tomasz Rogacz, bývalý Market Manager v spoločnosti McDonald´s Srbsko a Bosna-Hercegovina, sa stal novým generálnym riaditeľom McDonald`s pre Českú republiku a Slovensko. Alexander Schramm, ktorý oba trhy riadil viac ako dva roky, prevezme pozíciu obchodného riaditeľa pre rozvoj licencovaných trhov v centrálnej divízii spoločnosti McDonald´s. K zmene došlo 1. augusta 2014.

Tomasz Rogacz začal svoju kariéru v McDonald’s v Poľsku v roku 2001 ako zamestnanec reštaurácie. Postupne sa vo firemnej hierarchii vypracoval na manažéra reštaurácie v roku 2006. V roku 2008 bol ako člen Národného operačného tímu zodpovedný za zavádzanie nových produktových platforiem po celej krajine.

V rokoch 2010-2012 poskytoval podporu a pomoc poľským franšízantom z pozície Field Service Manager. Počas posledných troch rokov pôsobil Tomasz Rogacz v Belehrade, kde úspešne riadil aktivity McDonald’s v Srbsku a vo Federácii Bosna – Hercegovina.

Tomasz Rogacz (32) je ženatý a má dcéru.

Alexander Schramm, bývalý generálny riaditeľ, riadil aktivity spoločnosti McDonald’s v Českej republike a na Slovensku počas posledných dvoch rokoch. V novej úlohe obchodného riaditeľa pre rozvoj licencovaných trhov v centrálnej divízii spoločnosti McDonald´s bude Alexander Schramm poskytovať podporu 11 trhom.

„Som presvedčený, že táto zmena umožní ešte lepšie využiť potenciál našich talentovaných manažérov. Alexander i Tomasz preukázali svoje odborné a manažérske schopnosti v naozaj náročných časoch. Veríme, že tak prispejú k ďalšiemu posilneniu a rozvoju podnikania spoločnosti McDonald’s v regióne, „povedal Piotr Jucha, regionálny viceprezident pre strednú Európu.