Nový Katalóg IKEA 2016 je zameraný na život v kuchyni a okolo nej

0
1077

Katalóg IKEA 2016 ponúka nové výrobky, inšpiráciu v oblasti bytového zariadenia a praktické riešenia do každej domácnosti. IKEA sa tento rok zameriava na kuchyňu a všetko, čo s ňou súvisí, ale zdôrazňuje aj spoločne strávené chvíle.

Kuchyňa bola pôvodne miestom určeným predovšetkým na varenie, dnes však nadobúda nový rozmer a stáva sa viacúčelovým miestom, ktoré sa v domácnosti využíva na mnohé činnosti. Je miestom, kde sa zabávame s rodinou a priateľmi, kde si deti robia domáce úlohy a pripravujú si projekty do školy, kde ožívajú naše záľuby, a takisto je miestom, kde sa stretávame s našimi blízkymi a oslavujeme výnimočné životné udalosti.

Katalóg je ako zvyčajne navrhnutý tak, aby inšpiroval našich čitateľov a prinášal im tipy a nápady v oblasti bytového zariadenia. Témou katalógu je myšlienka, ktorá zdôrazňuje, ako môžu maličkosti zmeniť a zlepšiť náš každodenný život.

„Život v domácnosti je pre IKEA kľúčový a maličkosti môžu byť často dôležitými detailmi, ktoré prinesú zmenu k lepšiemu. Vieme, že ľudia radi trávia čas v kuchyni a okolo nej, a keď všetko funguje správne, potom máme energiu na to, aby sme sa sústredili na maličkosti, na ktorých naozaj záleží. Katalóg IKEA je zameraný na všetko od pestovania, varenia, stolovania až po skladovanie jedla,“ hovorí Nina Maláková, riaditeľka obchodného domu IKEA Bratislava.

Katalóg IKEA 2016 má 326 strán, bude z neho vytlačených 219 000 000 výtlačkov na FSC certifikovanom papieri, je preložený do 34 jazykov a distribuovaný v 49 krajinách. Celá verzia Katalógu IKEA 2016 bude po prvýkrát k dispozícii aj v Maroku a Južnej Kórei.

Okrem tlačeného katalógu ponúkame aj bezplatnú aplikáciu Katalóg IKEA, ktorá všetky nové výrobky a inšpiráciu prenesie z katalógu rovno k vám domov. Vďaka funkcii „rozšírená realita“ si môžete pozrieť, ako by viac než 400 výrobkov vyzeralo vo vašej domácnosti, a s novou funkciou sa dokonca môžete poprechádzať vo dvoch zariadených miestnostiach v obchodnom dome. Aplikácia ponúka viac ako 50 videí, obrázkové galérie a 360° pohľad na miestnosti.

Naši čitatelia si okrem toho môžu po prvýkrát pozrieť exkluzívne video dokumentujúce prípravu Katalógu IKEA 2016. Pozrite si ho tu http://bit.ly/1Wf02Bj.

Viac videí nájdete na https://www.youtube.com/IKEABratislava.