Novinka pre všetky zlatíčka – dojčenská voda Zlatíčko

0
1493

Zlatá studňa predstavuje novinku, dojčenskú vodu Zlatíčko, určenú pre všetky malé zlatíčka. Svojím ľahučkým zložením a výnimočnou čistotou je mimoriadne vhodná na každodenný pitný režim detí. Navyše, osvieženiu Zlatíčka neodolá ani žiadna mamička.

ZLATÍČKO – najčistejšia vodička pre naše zlatíčka

Nová dojčenská voda Zlatíčko prichádza s pútavým obalom pre potešenie všetkých malých princezien a princov. Zlatá studňa počúva svojich spotrebiteľov, a preto do vývoja vizuálneho spracovania zapojila aj samotné mamičky z materských centier. Svojím ľahkým zložením pôsobí Zlatíčko blahodárne na krehký detský organizmus. Navyše je vhodná i na varenie či prípravu jedál. Hľadáte to pravé osvieženie pre vaše zlatíčko? Siahnite po dojčenskej vode Zlatá studňa Zlatíčko, ktorá je skvelým spoločníkom celej rodiny či už doma alebo na prechádzke, či detskom ihrisku.

Zlatíčko sa vyznačuje jedinečnými vlastnosťami, za ktoré vďačí panenskému prameňu v Jasenove:

  • Výnimočnou kvalitou spĺňa najprísnejšie hygienické kritériá čistoty vody a 6- mesačná doba spotreby zaručuje jej čerstvosť.
  • Ľahké zloženie – má prirodzene nízky obsah minerálov, čím nezaťažuje detské obličky. Preto je mimoriadne vhodná pre zdravý každodenný pitný režim dieťatka.
  • Praktickosť -Je veľmi dobrým pomocníkom na cestách, neobsahuje CO2 a preto sa nemusí prevárať.

Dojčenská voda Zlatíčko je vyrábaná najväčším slovenským výrobcom nealkoholických nápojov pod krídlami značky Zlatá studňa s viac ako 25-ročnou tradíciou. Doprajte svojim ratolestiam to najlepšie s dojčenskou vodou Zlatíčko v novom obale, ktorá je dostupná v 1,5 l fľaši vo verzii neperlivá.