Novinka na trhu, nápoj Oxy water®, prináša 90 mg kyslíka na liter

0
1268
  • Oxywater® je revolučný nápoj s vysokou dávkou kyslíka
  • Unikátny nápoj sa skladá iba z vody a kyslíka, bez chemických stimulantov
  • Na slovenskom trhu neobsahuje žiaden iný nápoj také ideálne množstvo kyslíka
  • Za zrodom Oxywater® stojí zhubná choroba zakladateľky

Naliehavá potreba priniesť kyslík ako „takeaway“ produkt vznikla pred siedmimi rokmi, keď zápasila Slovenka JuliannaHložekGrmannová s onkologickým ochorením. Za výskumom a výrobou Oxywater® stojí práve ona a jej zhubná choroba. Naštudovala si vtedy prácu Dr. Otta Wartburga, nositeľa Nobelovej ceny za výskum rakoviny, ktorý tvrdí, že zhubnej chorobe sa nedarí existovať v dostatočne okysličenom prostredí. V špeciálne vyrobenej plechovke preto na trh prináša revolučný nápoj Oxywater®, ktorý obsahuje 90 mg kyslíka na liter.Vlastníkom patentu je česká firma Oxylife, vyrábajúca slovenský produktOxywater®.Patentovaný nápojmá hneď niekoľko prevratných účinkov na ľudské zdravie.

Kyslík je bez farby, chuti, vône a zápachu. Väčšina vôd na pultoch slovenských supermarketov obsahuje približne podobné objemy kyslíka. Niektoré sú balené v plaste, ktorý je zdravotne nevyhovujúci, zatiaľ čo vody v skle so skleným uzáverom neudržia deklarované množstvo kyslíka pri plnení. Niektoré, navyše, obsahujú umelé sladidlá, príchute a konzervanty. Zákazník je tak bližšie k prekysleniu organizmu, ktoré ide navyše v ruka v ruke s nízkym okysličením.

Oxywater® zaručuje, že sa do vody dostane 90 mg kyslíka na liter a udrží sa v nej. Patentovaná technológia zo Slovenska ponúka okrem uhasenia smädu prirodzenú vitalitu bez stimulantov, pocit ľahkosti v žalúdku, pocit čistých hlasiviek, prevenciu proti civilizačným chorobám, najmä proti onkologickým, obsahuje nula kalórií, okysličuje mozog a napomáha zvyšovať výkonnosť pri športe vďaka okysličeniu krvi.

Doktor Oto Warburg dokázal, že onkologické bunky, ktoré vznikajú každú sekundu v každom z nás, nemôžu prosperovať v dostatočne okysličenom prostredí. Zrodenie Oxywater® je výsledkom výzvy, ako dostať 90 mg kyslíka do vody. Nie menej, no nie viac. Čerstvú, okysličenú vodu, ktorá je zdravotne neškodná, môžete vziať do auta, objednať v reštaurácii, vypiť ju ku káve alebo pri športe,“ hovorí JuliannaHložekGrmannová, ktorá pred siedmimi rokmi prekonala onkologické ochorenie a začala sa sústrediť na priaznivé účinky kyslíka. Je zakladateľkou OxySlovakia, kde klienti inhalujú 95-percentný kyslík a môžu absolvovať rozličné kyslíkové terapie.

Oxywater® je balená v špeciálnej plechovke, ktorej vnútro je ošetrené potravinársky neškodným lakom, ktorý sa vypáli v peci pri 240 °C. Plechovka má obsah 250 ml, odporúča sa piť denne ako súčasť pitného režimu a je možné ju zakúpiť v sieti drogérií DM, exkluzívnych partnerov, v bežných reťazcoch, obchodoch so zdravou výživou, či fitnescentrách, ale aj objednať priamo na webe www.oxywater.sk. Cena na e-shope a maloobchodná cena kyslíkovej vody® je v rozmedzí 1,50 € – 1,80 €, cena v kaviarňach a reštauráciách je od 1,90 €. Ceny na zahraničných trhoch, kam bude Oxywater® expandovať nasledujúci rok, budú vyššie, ako v domovskej krajine.