Najpredávanejší termostat v novej farbe!

0
1023
DEVIreg touch bathroom_single frame

Atraktívny termostat elektrického podlahového vykurovania DEVIregTM Touch prichádza na trh v novom farebnom prevedení – slonovina.
Pomocou termostatu DEVIregTM Touch možno efektívne regulovať elektrické podlahové vykurovanie, a tým ušetriť až o 20 % elektrickej energie viac. „DEVIregTM Touch si ihneď obľúbili inštalatéri i užívatelia. Montážne firmy šetria čas jeho jednoduchou inštaláciou a údržbou. Koncoví užívatelia oceňujú exkluzívny vzhľad, jednoduchosť použitia a značné úspory dosiahnuté vďaka veľmi presnému riadeniu teploty v interiéri,“ hovorí Dušan Lašák, area sales manager spoločnosti Danfoss.

Praktické funkcie
Prieskum medzi majiteľmi domov odhalil dôležitosť vysokej energetickej účinnosti v oblasti elektrického podlahového vykurovania. DEVIregTM Touch ušetrí v porovnaní s konkurenčnými výrobkami až o 12% viac energie. Vysoká energetická účinnosť sa dosahuje vďaka presnej regulácii izbovej teploty a špeciálnym funkciám. Ide napríklad o funkciu „otvorené okno“, ktorá vypína vykurovanie v čase náhleho poklesu teploty. Termostat možno naprogramovať tak, aby flexibilne reagoval na zmeny moderného pracovného života. Jedným tlačidlom možno aktivovať dovolenkový program – funkciu „AWAY“ – na zvolený čas, kedy rodina trávi čas mimo svojho domova. Po zvyšok vykurovacej sezóny má absolútnu kontrolu nad kúrením v byte alebo dome počas celého dňa a noci.

Exkluzívne prevedenie vo farbe slonoviny
Vďaka svojmu elegantnému dizajnu a novému farebnému prevedeniu – slonovina, je DEVIregTM Touch ešte atraktívnejší. Doteraz boli k dispozícii tri farebné prevedenia – čistá čierna, čistá biela a polárna biela. Vďaka dvojdielnej konštrukcii možno termostat inštalovať prakticky kdekoľvek, kde sa inštalujú iné elektrické zariadenia s rámami. „Nemusíte byť expert na inštaláciu termostatu DEVIregTM Touch. Nastavením termostatu a uvedením vykurovania do prevádzky vás krok za krokom v priebehu 30 sekúnd prevedie sprievodca inštaláciou, ktorý sa zobrazí na displeji. Možno ho pripojiť k 8 rôznym typom snímačov a k viac ako 25 rôznym rámčekovým systémom,“ dodáva Dušan Lašák. DEVIregTM Touch je vysoko spoľahlivý výrobok, ktorý nevyžaduje žiadnu údržbu. Okrem toho ponúka 5 ročnú záruku.

Fakty o DEVIregTM Touch
• DEVIregTM Touch je moderný termostat s programovateľným časovačom.
• DEVIregTM Touch disponuje 2“ dotykovým intuitívnym displejom s jednoduchým ovládaním menu až v 33 jazykoch.
• Ponúka sa vo farbách čistá čierna, čistá biela, polárna biela a slonovina.
• Nové prevedenie slonovina je ovládateľné v 18 jazykoch, medzi ktorými je aj slovenčina.
• Overenú a zdokumentovanú 12%-nú úsporu energie s termostatom DEVIregTM Touch možno dosiahnuť vďaka viacerým integrovaným funkciám.
• Obsahuje flexibilný časovač s 15 minútovou presnosťou nastavenia času.
• Bezproblémová inštalácia s takmer všetkými dostupnými rámčekovými systémami na trhu.
• Systém kódového nastavovania umožňuje riešenie technických otázok prostredníctvom telefónu.
• 5 ročná záruka a servis okamžitej výmeny s možnosťou výmeny do 48 hodín.
• Webová stránka www.devi.sk ponúka virtuálnu aplikáciu DEVIregTM Touch, vernú kópiu reálneho softvéru termostatu v mierke 1:1.
• DEVI aplikácie pre výučbu a generovanie kódu pre riešenie technických otázok.