Meky Žbirka ukázal na koncerte Tatrancom aj exkluzívne nezverejnené zábery z nakrúcania videoklipov

0
1096

Miro Žbirka včera večer koncertoval vo Vysokých Tatrách a v rámci svojho Vianočného Best of Video Tour predstavil okrem výborného koncertu aj svoje videoklipy. Projekcia počas koncertu v Grand Hoteli Kempinski High Tatras totiž obsahovala nielen videoklipy k známym skladbám, ale aj nezverejnené zábery z nakrúcania týchto klipov.

„Miro Žbirka u nás koncertoval aj vlani. Tento rok si pre našich hostí pripravil nový typ koncertu spojený s videoprojekciou a s predstavením exkluzívnych informácií z nakrúcania videoklipov,“ povedala generálna manažérka Grand Hotela Kempinski vo Vysokých Tatrách Kathrin Noll. Dodala, že o koncert bol veľký záujem a podľa toho, ako sa hostia na koncerte rozdelenom na dve tematické časti zabávali, Miro Žbirka opäť nesklamal.

Stálica česko-slovenskej hudobnej scény s kapelou tiež premiérovo predstavili hosťom nový videoklip k skladbe Vianočná (o prímerí), ktorá sa nahrávala vlani v londýnskom štúdiu Abbey Road a dokonale doplnila vianočnú atmosféru v luxusnom hoteli na brehu Štrbského plesa. Okrem tejto vianočnej skladby však odzneli na koncerte aj viaceré dnes už legendárne hity ako: 22 dní, Atlantída, Mám rád, Múr našich lások, ale aj Biely kvet, Miliónkrát a Dr. Jekyll a Mr. Hyde. Prekvapením večera bolo aj to, že pesničku Co bolí, to přebolí zaspievala Karolína Kamberská, známa z programu TV Prima Domácí kuchařka.