Máte partnera, s ktorým vydržíte až do konca života?

0
1570

Nájsť tú pravú lásku a hneď na prvý raz sa podarí jednej osobe z tisícich. Túžime po harmonickom vzťahu, ktorý bude trvať dlhšie ako do prvej hádky a pýtame sa samy seba, či ten partner, s ktorým momentálne žijeme, je ten, s ktorými chceme mať rodinu a s ktorým chceme zostarnúť.

Deti a spoločná budúcnosť

Partner, ktorý vám verejne vyznáva lásku a nebojí sa hovoriť o deťoch a spoločnej budúcnosti, je zjavne ten pravý pre vás. V partnerskom vzťahu je dôležitá najmä dôvera a ak sa navzájom upodozrievate a bojíte sa ísť jeden bez druhého do spoločnosti len preto, lebo sa bojíte nevery, čím skôr z tohto vzťahu vycúvajte. Vzťah, ktorý nie je založený na dôvere, nemá budúcnosť a čím skôr sa s tým zmierite, tým menšiu bolesť si spôsobíte.

Partner, ktorý sa nebojí témy potomkov a spoločnej budúcnosti, je vhodný práve pre ženy, ktorým nejde o zábavu a myslia na budúcnosť. Ak máte partnera, ktorému nerobí problém hovoriť o spoločnej budúcnosti, o deťoch, je len otázkou času, kedy pred vami pokľakne a dá vám zásnubný prsteň.

Spoločné záujmy 

Ak si s partnerom rozumiete vo všetkých smeroch, máte spoločné záujmy a máte aj spoločných priateľov, ste si veľmi podobní a váš vzťah má budúcnosť. Každý z vás sa samozrejme môže stretávať so svojimi priateľmi. Medzi vami ale musí byť dôvera, 100% dôvera.

Svadobné obrúčky partnerov spoja, ale nikdy nemôžete partnera prinútiť do niečoho, s čím sa nestotožňuje, s čím nesúhlasí.

Sexuálna príťažlivosť

Ak si chcete nájsť partnera na celý život, rozhodne sa nepretvarujte, správajte sa prirodzene a určite nič nesiľte. Čím viac sa budete snažiť nájsť seriózneho partnera, tým skôr natrafíte na takého, ktorý bude chcieť „otvorený vzťah“. Samozrejme, fyzická príťažlivosť musí byť, ale určite si nezačínajte s mužom, ktorý neustále hovorí o tom, aká ste sexy, aké máte krivky, pričom má ešte jednu ženu „v rezerve“. Komplimenty treba, ale váš vzťah nesmie byť založený len na sexe. Kupujte si čipkované spodné prádlo, noste podväzkové pásy, ale nikdy si nezačínajte s mužom, ktorého priťahujete len po sexuálnej stránke.