MasterCard Priceless Specials – jedinečný program odmien na nezaplatenie!

0
931

Spoločnosť MasterCard dnes spustila jedinečný program odmien MasterCard Priceless Specials, ktorý je určený všetkým súčasným aj novým držiteľom všetkých platobných kariet MasterCard a Maestro na slovenskom trhu. Každý držiteľ karty získa z nákupu u vybraných obchodníkov peniaze späť, môže si sporiť a navyše má možnosť si plniť sny.

Aktuálne je do programu zapojených 14 obchodných partnerov s takmer 180 prevádzkami po celej Slovenskej republike. Medzi kľúčových partnerov programu patria Alpine Pro, Datart, KARTAGO tours, Orsay, Pet Center, Schneider lekáreň, Tempo Kondela a na ďalších sa pracuje. „Základom Priceless Specials je princíp money back, teda vrátenie určitej čiastky z nákupu. Doteraz nebol na slovenskom trhu predstavený takto rozsiahly a unikátny program. Neobmedzuje sa len na jeden reťazec alebo klientov jednej konkrétnej banky, prináša totiž výhody u širokého spektra obchodníkov,“ hovorí Matouš Michněvič, riaditeľ pre produkty a program Priceless Specials, MasterCard.

Registrovaní držitelia kariet MasterCard môžu u partnerských obchodníkov čerpať ďalšie výhody vo forme zľavových voucherov a navyše majú možnosť vyhrať splnenie svojho sna. „Pri registrácii vyplníte v osobnom profile priania a my každý mesiac niekomu jeden sen splníme. Či už sa bude jednať o vstupenky na zápas Ligy majstrov UEFA, rodinný výlet do Disneylandu alebo napríklad stretnutie s celebritou, s MasterCard majú ľudia šancu premeniť svoje priania v skutočnosť. Registráciou do programu premenia držitelia kariet MasterCard svoje každodenné zvyky, teda platenie za tovar a služby, v niečo neobyčajné,“ hovorí Martina Piskorová, marketingová riaditeľka MasterCard.

Medzi ďalšie jedinečné aktíva, ktoré MasterCard ponúka pri plnení snov, patria globálne partnerstvo napríklad s UEFA Supercup, Majstrovstvami sveta v rugby 2015, The Walt Disney company, tenisovým turnajom Rolland Garros, Cirque du Soleil a ďalšie.

Do programu sa môže zapojiť každý, kto svoju kartu MasterCard/Maestro registruje na www.specials.sk. Výška money backu z každého nákupu sa pohybuje od 1 do 10%. Peniaze budú zhromažďované na online účte užívateľa a poputujú späť na kartu automaticky vždy po nazbieraní 5 eur, prípadne častejšie podľa priania užívateľa. Prehľad platieb a získaných odmien je možné priebežne kontrolovať na online účte, prípadne cez call centrum na 02 58252 182.

„V Slovenskej sporiteľni klientov dlhodobo odmeňujeme za platby kartou. Program Priceless Specials je cesta ako našim klientom dať opäť niečo naviac. Pre klienta je ľahko pochopiteľný, transparentný, navyše zapojenie sa do neho je zadarmo. Aj preto sme sa rozhodli tento program našim klientom ponúknuť,“ hovoríMilan Bednár, vedúci kartových produktov v Slovenskej sporiteľni.

„Priceless Specials je výnimočný program a som veľmi rád, že je spoločnosť Orsay jeho súčasťou. Získali sme tak atraktívny spôsob, ako potešiť a odmeniť naše verné zákazníčky, dopĺňa Jan Janáček, area manager CZ/SK v Orsay.

Priceless Specials má tiež ambíciu redukovať počet vernostných kariet v peňaženkách ľudí. „V spolupráci s bankami a obchodníkmi sme počas štyroch rokov naučili ľudí platiť bezkontaktne. Verím, že za ďalšie štyri roky sa s prispením programu Priceless Specials ľudia zbavia veľkej časti vernostných kartičiek vo svojich peňaženkách a budú kartou platiť výrazne častejšie. V porovnaní so západnými trhmi máme kam rásť,“ uzatvára Matouš Michněvič.

„Program Priceless Specials má naučiť slovenského spotrebiteľa platiť kartou častejšie. Platba kartou je rýchla a bezpečná. Program má za cieľ bežnému spotrebiteľovi toto pripomenúť a priniesť ešte niečo navyše,“ vysvetľuje Miroslav Lukeš, generálny riaditeľ pre Českú republiku, Slovensko a Rakúsko.

Program Priceless Specials bude tento týždeň spustený aj v Českej republike. Tam je teraz zapojených 21 partnerov, ktorí majú spolu vyše 600 prevádzok. Postupne je jeho zavedenie plánované aj v ďalších krajinách.