MasterCard je hlavným sponzorom slávnych lyžiarskych závodov na Hahnenkamme v Kitzbüheli

0
1138

Spoločnosť MasterCard oznamuje, že sa stala hlavným sponzorom a oficiálnym poskytovateľom platieb počas konania Svetového pohára v alpskom lyžovaní na Hahnenkamme v Kitzbüheli. Tieto preteky sú v medzinárodnom kalendári zimných športov známe ako udalosť roka. Tento rok bude udalosť prebiehať od 19. do 24. januára 2016.

Veľkolepé preteky na legendárnych zjazdovkách Streif a Ganslernhang lákajú každý rok takmer stotisíc divákov a viac ako 300 miliónov kumulatívnych televíznych divákov[1] v Európe.

„Spojenie s významnými športovými udalosťami je pre MasterCard dôležitým spôsobom, ako ponúknuť spotrebiteľom a fanúšikom z celého sveta zážitky na nezaplatenie, ktoré sú úzko spojené s ich vlastnou vášňou. Sme potešení, že napomáhame, aby sa táto udalosť stala nezabudnuteľnou, a ponúkame ľahký a zjednodušený prístup do najlegendárnejšieho športového mesta v rakúskych Alpách,“ hovorí Cristina Saccà, vedúca marketingu pre strednú a východnú Európu spoločnosti MasterCard.

Prítomnosť spoločnosti MasterCard teda značí jasné zameranie na fanúšikov a nadšencov lyžovania: tí, ktorí na mieste zaplatia bezhotovostne, budú mať šancu, že budú vybraní k sledovaniu závodu z MasterCard Lounge, ktorý sa nachádza priamo vedľa cieľového skoku. Navyše zažijú množstvo tzv. priceless prekvapení, vrátane špeciálnych výhod v dejisku konania akcie, napr. prednostný prístup k tejto najokázalejšej lyžiarskej akcii.

„Sme hrdí, že sme získali globálnu top značku v podobe MasterCard ako nového partnera Hahnenkamm závodov. To jasne poukazuje na vysokú úroveň, ktorú táto akcia má,“ hovorí Philipp Radel, generálny riaditeľ spoločnosti Weirather-Wenzel & Partner, marketingového partnera Kitzbühler Ski Club (K. S. C.).

Bezhotovostné platby – nová služba v Kitzbüheli

Spoločnosť MasterCard, oficiálny poskytovateľ platobných služieb na mieste, ponúkne veľa možností pre pohodlné bezhotovostné a dokonca aj bezkontaktné platby: od nákupu vstupeniek online alebo na všetkých vstupoch cez vybrané stánky v cieľovom priestore až po stánky s občerstvením v centre mesta Kitzbühel budú mať návštevníci možnosť platiť bezhotovostne svojou kartou MasterCard alebo Maestro. Ide o unikátnu službu v rámci zimných športových podujatí, u ktorých sa počíta nielen rýchlosť pri závode, ale aj čakanie v radoch.

„Vďaka MasterCard budú mať fanúšikovia prvýkrát možnosť zaplatiť bezhotovostne na všetkých kľúčových miestach akcie. Hahnenkamm znova potvrdzuje, že stanovuje nové štandardy na vysokej úrovni v oblasti kvality služieb,“ komentuje Dr. Michael Huber, prezident Kitzbühler Ski Club (K. S. C.).

Spoločnosť MasterCard je sponzorom a partnerom špičkových medzinárodných športových udalostí, ako sú napr. Liga majstrov UEFA a French Open v Paríži, a teraz bude tiež prítomná pri zimných športoch.

[1]              Kumulatívny počet televíznych divákov za všetky závody (živé prenosy, spravodajstvo, dôležité momenty) – televízny divák môže byť počítaný viac krát ako kontakt, ak napr. sleduje niekoľko závodov počas víkendu v Kitzbüheli na televíznych obrazovkách