Májová romantika

0
1195

Mesiac máj je symbolom lásky a bozkov pod čerešňou. Príjemné májové dni si môžete vychutnať pri dobrej večeri, pikniku, či posedení v rozkvitnutom parku s milovanou polovičkou. K dobrej spoločnosti a jedlu patrí aj kvalitný sekt vo farbe lásky. Nechajte sa uniesť na vlnách romantiky s ružovými sektmi Hubert.

Hubert1Hubert de Luxe rosé

Nový Hubert de Luxe rosé sa vďaka svojej ovocnej chuti a farbe dokonale hodí k bozku pod čerešňou. Za svoju elegantnú ružovú farbu vďačí odrode Tramín červený, ktorá dáva vínu aj trochu prirodzeného farbiva. Vďaka tomu umožňuje výrobu pravého aromatického ružového sektu. Pripravte pre svoju lásku jemný zákusok s ovocím, či cheesecake s vanilkovou zmrzlinou a horúcimi malinami, k tomu už len pohárik Hubert de Luxe rosé a vychutnajte si romantický májový deň.

Hubert2Hubert Grand Rosé

Tento atraktívny sekt zaujme už na prvý pohľad. Hubert Grand Rosé s ovocnou broskyňovo – mandľovou vôňou s jemným škoricovým nádychom a dlhým perlením spríjemní májové popoludnie. Sekt je vyrobený z najkvalitnejších odrôd vín odrody Svätovavrinecké. Skladbu základného vína dolaďuje nezanedbateľný podiel vína Pinot noir – odrody, ktorá dodá šumivému vínu sviežosť a ovocnosť. Ak chystáte večeru vo dvojici, je vhodným doplnkom k cestovinovým jedlám, šalátom alebo ľahkým mäsovým úpravám. Je tiež výborným spoločníkom pri horúcom kúpeli.