Logitech G predstavuje nové herné slúchadlá

0
1143

Spoločnosť Logitech , popredný novátor v oblasti herných periférií, dnes predstavila dve nové herné slúchadlá Logitech® G933 Artemis Spectrum™ Wireless Gaming Headset a Logitech® G633 Artemis Spectrum™ Gaming Headset. Oba nové modely sú osadené zvukovými drivermi Pro-G, na ktoré už bola podaná patentová prihláška, a boli navrhnuté teamom konštruktérov zvukových zariadení spoločnosti Logitech s viac než 25-ročnými skúsenosťami s vývojom audio zariadení. Výsledkom sú herné slúchadlá, ktoré poskytujú vo všetkých smeroch špičkový audio zážitok.

„Videli sme, že vlastne nikto nevyrába vysoko kvalitné slúchadlá pre hráčov,“ povedal Ujesh Desai, viceprezident a generálny riaditeľ divízie herných produktov spoločnosti Logitech. „Vyzvali sme preto náš audio tím, aby sme zistili, či to dokážu zameniť. Som hráč aj muzikant, takže som bol skutočne nadšený, keď som videl, s akým návrhom náš tím prišiel.“

Slúchadlá je možné plne prispôsobiť osobným potrebám, majú RGB podsvietenie, podsvietené plôšky driverov a programovateľné „G“ tlačidlá. Možno ich spárovať s obslužnou aplikáciou Logitech Gaming Software a následne upravovať nastavenia zvuku, vytvárať osobné zvukové profily a ľahko si ukladať obľúbené nastavenia ekvalizéru1.

Špičkový zvuk zo všetkých strán

Pokročilé zvukové drivery Pro-G™, u ktorých sa čaká na vybavenie patentovej prihlášky, sú vyrobené z hybridných sieťových materiálov, ktoré poskytujú kvalitu zvuku na úrovni audiofilov, akú si herný fanúšikovia želajú. Od vašej obľúbenej hudby po soundtracky hier ponúknu drivery Pro-G jednak čisté a precízne výšky, ale aj hlboké bohaté basy, aké by ste očakávali od špičkových slúchadiel.

Modely Logitech G633 a G933 sú prvými slúchadlami, ktoré hráčom ponúkajú priestorový zvuk súčasne vo formátoch Dolby a DTS Headphone:X2. Drivery Pro-G a technológie priestorového zvuku vás v hrách zorientujú realisticky vo všetkých smeroch, takže môžete zreteľne počuť, odkiaľ sa snažia blížia nepriatelia, alebo lepšie zacielite na prémie prinášajúce zvláštne schopnosti. Technológia DTS Headphone: X používa kalibráciu a spracovanie, ktoré hráča a audio fanúšikov priblíži zážitku zo štúdiového zvuku ako nikdy predtým, podporuje až 7.1 kanálov a celý rad možností osobného prispôsobenia. Kombinácia technológie DTS Headphone: X a Dolby, ktorá má dlhú históriu s vytváraním zvuku aký poznáme z kina, prináša hráčom skutočne nedostižný zážitok z počúvania.

Multiplatformná podpora a miešanie zvuku

Obe slúchadlá Logitech G633 a G933 spolupracujú s PC, mobilnými zariadeniami a aj hernými konzolami – vrátane PlayStation® 4 a Xbox One™. Model Logitech G633 má jedno USB pripojenie a jeden analógový vstup, takže je možné pripojiť a miešať zvuk z dvoch zariadení, zatiaľ čo slúchadlá G933 majú jeden zmiešavací USB adaptér s dvoma analógovými vstupmi, ktorý umožňuje pripojiť a miešať zvuk až z troch zariadení súčasne.

Kým sa budete v počítači brániť útokom vašich herných protivníkov, môžete si objednať pizzu cez mobil, bez toho aby ste prišli o jediný okamih akcie. Slúchadlá Logitech G933 navyše spolupracujú s vaším centrom domácej zábavy (cez USB port a zvukový výstup RCA čiže „cinch“) a vy si tak môžete bezdrôtovo vychutnávať dokonalý zážitok z počúvania domáceho kina a počúvať v obývacej izbe všetky médiá, ktoré máte zapojená do vášho receivera alebo televízora.

Možnosť programovania podľa osobných potrieb a RGB podsvietenie

Od podsvietenia cez „G“ tlačidlá a osobné záložky až po prispôsobiteľný zvuk – svoje slúchadlá môžete mať ako personalizované vyjadrenie seba samého. Použite obslužnú aplikáciu Logitech Gaming Software pre programovanie podsvietenia, zvuku a tlačidiel. Vyberte si farbu podsvietenia z palety RGB, ktorá ponúka 16,8 milióna farebných tónov, a priraďte osobné herné makrá trom programovateľným „G“ tlačidlám pre plynulejší zážitok z hry. Softvérový ekvalizér vám umožní upraviť si nastavenie zvuku podľa svojho a vytvárať osobné zvukové profily.

Hrajte bezdrôtovo alebo cez kábel

Model Logitech G633 sú slúchadlá pripájané prostredníctvom kábla, zatiaľ čo Logitech G933 ponúkajú možnosť hrať „bez drôtov alebo s nimi“ s ultra nízkou latenciou bezdrôtovej technológie 2,4 GHz. Alebo môžete použiť priložený audio kábel a analógový vstup na slúchadlách s konektorom jack 3,5 mm a prehrávať zvuky bez nutnosti napájania z batérií. Bezdrôtový USB zmiešavací adaptér vám umožní používať vaše analógové zvukové zdroje alebo mobilné zariadenia bez káblov.

Cena a dostupnosť

Očakáva sa, že herné slúchadlá Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headset a Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset budú k dispozícii u globálnych predajcov v septembri 2015 za odporúčanú maloobchodnú cenu 199 € a 169 €.