Limitovaná edícia sporákov MORA

0
981

Značka MORA, najstarší výrobca varnej techniky v Českej republike, oslavuje tento rok 190. výročie. Pri tejto príležitosti vznikla špeciálna edícia sporákov, ktoré sú už desaťročia súčasťou portfólia značky.

MORA už 190 rokov prináša komfort do každodenného života domácností. Na začiatku všetkého stála železiarenská spoločnosť, ktorá bola založená ešte v 19. storočí. V priebehu rokov prešla rôznymi zmenami vedenia a zamerania. Vyrábala šijacie stroje a kachle na pevné palivo. Začiatkom 20. storočia sa zamerala na výrobu prístrojov pre domácnosť. V súčasnosti patrí MORA k najvýznamnejším podnikom v celej Českej republike. Výrobky tradičnej značky sú spotrebiteľmi cenené pre svoju dostupnosť, premyslený dizajn, a pritom ľahkú údržbu a obsluhu. Sortiment značky MORA zahŕňa vstavané spotrebiče všetkých druhov, sklokeramické a indukčné varné dosky, mikrovlnné rúry, umývačky riadu, odsávače pár, samostatne stojace sporáky aj malé domáce spotrebiče.

Limitovaná edícia sporákov MORA

Pri príležitosti 190. výročia predstavila značka MORA limitovanú edíciu sporákov: kombinovaný sporák KS 759 MWL alebo sklokeramický sporák CS 607 MWL. Spája ich prepojenie tradičného dizajnu s modernými funkciami, ako napríklad komfortné zatváranie dvierok alebo teleskopický výsuv, vďaka ktorému je pečenie jednoduchšie a bezpečnejšie. Objem elektrickej rúry je pri oboch modeloch 48 l a oba patria do energetickej triedy A.

Špeciálna edícia sporákov je limitovaná na počet tisíc kusov z každého modelu.

Sklokeramický sporák CS 607 MWL je vybavený štyrmi varnými zónami (2 x 180 mm, 2 x 145 mm) a ukazovateľom zostatkového tepla. Kombinovaný sporák KS 759 MWL disponuje 4 plynovými horákmi s poistkami STOP GAS. Pre väčšiu bezpečnosť je vybavený dvojdielnou varnou mriežkou STABIL PLUSelektrickým integrovaným zapaľovaním. Ako bonus určite poteší digitálny časový spínač s hodinami.

Značka MORA má bohatú tradíciu a stavia na skúsenostiach, ktoré si odborníci odovzdávali z generácie na generáciu. Je známa najmä svojou povestnou spoľahlivosťou a kvalitou, v súčasnosti je veľmi populárna nielen doma, ale podarilo sa jej presadiť aj v zahraničí.

Špeciálna akcia

MORA sa rozhodla podporiť limitovanú edíciu špeciálnou akciou, ktorá bude prebiehať od 15. 6. do 31. 12. 2015. Ak si kúpite niektorý zo sporákov z limitovanej edície, môžete sa zapojiť do súťaže a sumu, ktorú ste zaň zaplatili, vám MORA vráti späť. Vyhráva každý päťdesiaty sporák!