Leto v dobrej spoločnosti: Hubert bez alkoholu

0
977

Užívajte si príjemné letné večery, ktoré k dokonalosti doplnia dobre vychladené bublinky. Ak však na alkoholický sekt nemáte chuť, alebo ho z nejakého dôvodu piť nemôžete, na dosah je rovnako štýlové a chutné riešenie – Hubert nealkoholický z kvalitného odalkoholizovaného vína.

Hubert nealkoholický, ktorý sa vyrába špeciálnou metódou z kvalitného odalkoholizovaného vína, si vďaka nej zachováva vynikajúcu chuť pravého sektu. Vyniká jemným ovocným buketom s nádychom grapefruitu a krásnou svetložltou farbou so zelenkavými odleskami. Prekvapivo vyvážená harmonická chuť poskytne počas teplých letných dní osvieženie všetkým milovníkom kvalitných sektov. Nápoj vhodne doplní ľahký zeleninový šalát, ale výborne sa hodí aj k mäsu, či rybám. Jeho jemnosť prináša vítanú zmenu oproti ostatným nápojom bez alkoholu.

Zarosený pohár s lahodným nápojom dodá na výnimočnosti každému posedeniu s priateľmi či rodinou a osvieži všetky výnimočné chvíle vášho leta. Na záver niekoľko inšpirácii na originálne drinky s Hubertom nealko:

Hubertove Virgin kokteily:

Virgin piňa colada

Ingrediencie:

10 cl ananásový džús

3 cl sirup piňa colada

Hubert nealkoholický

 

Postup:

Pohár naplníme ľadom, do šejkra nalejeme nanásový džús, piňa colada sirup, doplníme ľad a vymiešame. Nalejeme na kocky ľadu v pohári a zalejeme nealkoholickým nápojom Hubert. Pohár ozdobíme kúskami ananásu.

Virgin Hugo

Ingrediencie:

3 cl bazový sirup

8-10 lístkov mäty

Hubert nealkoholický

 

Postup:

Pohár naplníme ľadom a pridáme bazový sirup a mätu. Zalejeme nealkoholickým Hubertom a premiešame barovou lyžičkou. Ozdobíme špirálou citrónovej kôry.