Legendárna dodávka Volkswagen Bulli Minibus aj vo vašej kuchyni

0
1074

Vzrušujúca správa pre všetkých fanúšikov retro dizajnu a legendárneho Volkswagen Bulli Minibusu. Spoločnosť gorenje sa inšpirovala ikonickým dizajnom a použila ho ako základ pre novú edíciu populárnych chladničiek Gorenje Retro.

Chladnička z edície Gorenje Retro, inšpirovaná legendárnou dodávkou, kombinuje slobodného ducha 50. a 60. rokov minulého storočia s novou prelomovou technológiou. Je preto ideálnym spojením minulosti a budúcnosti. „Volkswagen T1 Bulli je ikonou, ktorá neoddeliteľne patrí k 65 ročnej histórii značky Volkswagen. Stále je symbolom slobody a aj v súčasnosti dokáže ľudom vyčariť úsmev na tvári tak, ako máloktoré iné auto,“ hovorí Ján Briatka, product marketing manager pre Volkswagen Úžitkové vozidlá v Porsche Slovakia.

Retro s najnovšími technológiami

Línia Gorenje Retro do kuchyne prináša skvelý dizajn, ale aj prelomové technológie, ako IonGeneration, ktoré udržiavajú obsah chladničky čerstvý a zdravý dlhý čas. Okrem toho je samozrejmosťou aj najvyššia úroveň energetickej účinnosti. Modernizované kompresory regulujú teplotu presnejšie a znižujú tak spotrebu energie až o 50%. „V súčasnosti používatelia od chladničiek očakávajú viac ako čerstvé a zdravé potraviny. Trendom sú užívateľsky prívetivé a ľahko ovládateľné technológie. Preto chladničky z kolekcie Retro disponujú radom inteligentných riešení: výsuvné sklenené police, ktoré unesú až 22kg potravín, viacbodové nastavenia výšky dverných políc či technológia, ktorá prostredníctvom prirodzeného procesu ionizácie udržuje potraviny dlhšie čerstvé, ničí väčšinu mikroorganizmov a pohlcuje pachy,“ vysvetľuje Jana Neuszerová, produktová manažérka gorenje.

Automobilová legenda zaparkuje vo vašej kuchyni

Gorenje Retro, chladnička licencovaná spoločnosťou Volkswagen, s typickou dvojfarebnou prednou stranou a veľkým logom VW vyzerá skutočne takmer rovnako ako slávny štvorkolesový obytný automobil. Dojem dokonale dopĺňajú zaoblené hrany robustná rukoväť. Chladnička bude dostupná vo farbách svetlo modrábordová v kombinácii s farbou šampanského v logu VW. Spolu s chrómovanými doplnkami bude špeciálna edícia Gorenje Retro štýlovým doplnkom každej domácnosti.

Svoju legendu navyše nebudete musieť zaparkovať v garáži. Môžete ju obdivovať denne na vašich kulinárskych cestách, či už sa dostanete k Stredozemnému moru, do Ázie alebo kdekoľvek na svete. „Sme presvedčení, že táto krásna retro chladnička bude zákazníkom robiť rovnakú radosť, ako robí, nie len svojim majiteľom jej automobilový brat,“ uzavrel Ján Briatka.