Kúpou virtuálneho sídla získate veľa

0
2021

Ak v súčasnosti plánujete rozbehnúť svoj biznis, resp. už dlhšie podnikáte a chcete nejakým spôsobom ušetriť, odporúčame vám prečítať si náš príspevok o virtuálnych sídlach. Virtuálne sídla už mnohým podnikateľom pomohli. Pomôcť však môžu aj vám.

Nachádzajú sa v Bratislave

Virtuálne sídla alebo virtuálne kancelárie nájdete v našom hlavnom meste. Možno ste si už dávnejšie hovorili, že vášmu biznisu by výrazne prospelo, keby bol na očiach. Predsa len v Bratislave žije viac potencionálnych zákazníkov ako napríklad na východnom Slovensku.

Tým, že sa vaša firma bude nachádzať v hlavnom meste, popularita vašej firmy výrazne stúpne.

Výrazne ušetríte

Virtuálne sídlo je výrazne lacnejšie ako prenájom alebo kúpa kancelárskeho priestoru. Kancelárskych priestorov je v mnohých mestách nedostatok a tie najlacnejšie sú častokrát v žalostnom stave a vyžadujú si ďalšie investície. Keď si však vyberiete virtuálne sídlo na lukratívnej bratislavskej adrese, zaplatíte len niečo vyše desať eur mesačne. Za prenájom kancelárskych priestorov to bude ale niekoľkonásobne viac.

Tip len pre vás:

Ušetriť môžete nielen na virtuálnom sídle, ale už aj pri zakladaní spoločnosti. Na Slovensku nájdete firmy, ktoré zabezpečujú predaj vopred založených s.r.o. firiem, tzv. ready made spoločností.

Spravovanie pošty a zasadacie priestory k dispozícii

Ak si vyberiete a zaplatíte za virtuálne sídlo, okrem toho, že vás to vyjde lacnejšie ako prenájom kancelárskych priestorov, vyškolený personál vám zabezpečí preberanie pošty a poskytne vám zasadacie priestory. Na základe vašich požiadaviek vám poštu personál triedi a následne preposiela, takže sa nemusíte báť, že vám na stole a v počítači bude zavadzať množstvo pošty, na ktorú nemáte čas, ale potrebujete ju vyriešiť. Tlačiarne a s nimi najspoľahlivejšie tonery Samsung si môžete doniesť. Ostatné však budete mať nachystané.