Krásne Vianoce s vianočnými balíčkami Radox

0
1049

Čo dokáže potešiť viac, ako radosť na tvári milovaného človeka, ktorý sa teší z vianočnej nádielky? Nezabudnite svojich blízkych obdarovať voňavou kozmetikou, ktorá by pod stromčekom zaručene nemala chýbať, a ktorá vždy poteší. Preveďte svojich známych svetom kozmetiky značky Radox. Špeciálne vianočné darčekové kazety Radox prinášajú kombináciu tých najlepších produktov, ktoré potešia mužov aj ženy.

Dámske darčekové kazety Radox plné kvetinových vôní

Vôňu rozkvitnutých kvetín ženy doslova zbožňujú. Chcete potešiť svoju mamičku, sestru či najlepšiu kamarátku atraktívnou dizajnovou darčekovou kazetou, ktorá ponúka neodolateľné spojenie kvetinových vôní a spestrí vianočnú nádielku pod stromčekom? Radox prináša pre dámy tri rozdielne varianty.

Relaxačná kozmetická kazeta Radox Relax prekoná všetky očakávania obdarovanej osoby. Dokonale zladený sprchovací gél a pena do kúpeľa s vôňou levandule a vodného lekna dokážu v okamihu navodiť tajomný svet relaxácie. Po relaxačnom kúpeli či voňavej kvetinovej sprche s produktmi Radox Relax sa dámy budú cítiť priam nadpozemsky.

Romantická darčeková kazeta Radox Radiant poteší všetky ženy s nežnou dušou, ktoré si chcú dopriať výnimočný kúpeľ v objatí ruží a nechtíka lekárskeho s penou do kúpeľa Radox Moisture Soak a v sprche rozmaznať svoje telo zmyselnou vôňou magnólie krémového sprchovacieho gélu Radox Radiant.

Revitalizujúca darčeková kazeta Radox Rejuvenate v sebe ukrýva penu do kúpeľa Radox Muscle Therapy sdiabolským spojením ženšenu a čierneho korenia pre pocit hrejivého  až ohnivého kúpeľa v zimných dňoch a sprchovací gél Radox Rejuvenate, ktorý prináša nemenej exotické spojenie pomarančových kvetov a lotosového kvetu.

Dámska kozmetická taška Radox plná ovocnej sviežosti

Chcete svoju mamičku, sestru či kamarátku potešiť niečím praktickým? Rafinovaná toaletná taštička Radox so sprchovacími gélmi Radox Splash a Radox Burst premení sprchovanie v dokonalý pôžitok s nádychom sviežeho ovocia. Krémové zloženie oboch sprchovacích gélov príjemne pení, zanechá pokožku krásnu a osviežujúca vôňa pomaranča či lesných plodov spoľahlivo dodá šťavu kedykoľvek bude potrebné. S praktickou darčekovou taštičkou Radox bude kozmetická výbava na cestovanie už kompletná.

 

Pánska toaletná taška Radox 

Darčekové balíčky kozmetiky pre mužov sú pod stromčekom evergreenom, ktorý nikdy neomrzí, a ktorý vždy ocenia. Osviežujúce sprchovacie gély Radox pánov určite nesklamú. Potešte svojho partnera či príbuzného pánskou darčekovou taškou s dvoma sprchovacími gélmi a šampónmi 2v1, ktoré mu dodajú elán a sebavedomie. Radox Sport s kombináciou citrónovej trávy a morskej soli ho spoľahlivo povzbudí a dodá energiu a Radox For Men príjemne prekvapí intenzívnou osobitou vôňou pre skutočných mužov. Toto praktické balenie v podobe darčekovej toaletnej taštičky si muži môžu zabaliť kamkoľvek na cesty či na športovanie.

Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena športovej pánskej a ovocnej dámskej toaletnej tašky Radox je 7,49 €. Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena vianočnej kazety Radox Relax, Radox Rejuvenate a Radox Radiant je 6,49 €.