Kam za jesenným relaxom? Svetový cestovateľský portál odporúča Tatry

0
1030

“Možno vám slovenský Grand Hotel Kempinski nepríde ako úplne samozrejmá destinácia na jesenný výlet,
no jednoznačne by to tak malo byť.”
Opisuje päťhviezdičkový hotel v našich veľhorách svojim čitateľom nezávislý portál združujúci ponuky ubytovania  na celom svete Kiwi Collection. Hotel má podľa odborníkov s dlhoročnou praxou  v hotelierstve, všetko to, čo má mať: jazero – Štrbské pleso, hory – Tatry a tiež krby priamo na izbách. “Rovnako ako tie, vás počas jesenného pobytu zahrejú aj jedlá pripravované z miestnych ingrediencií,” približuje portál, ponúkajúci ubytovanie v najluxusnejších hoteloch sveta.

„Grand Hotel Kempinski High Tatras je otvorený päť rokov. Za toto obdobie sme získali viacero významných ocenení. Či už išlo o ocenenia špičkových služieb, ktoré poskytujeme našim hosťom, alebo tie z oblasti gastronómie a architektúry. Tešia nás hodnotenia odborníkov, ale vážime si aj spokojnosť každého jedného nášho hosťa,“ povedala generálna manažérka Grand Hotela Kempinski High Tatras Kathrin Noll. To, že sa hotel dostal medzi 11 top jesenných destinácií, si cení o to viac, že Grand Hotel Kempinski High Tatras je v rebríčku jediným hotelom z nášho regiónu. Okrem hotelov v Spojených Štátoch sa do rebríčka dostali z Európy len nórsky Storfjord Hotel, írsky Adare Manor Hotel & Golf Resort, nemecký Hotel Bachmair Weissach a švajčiarsky Park Hotel Vitznau.

Ak navštívite Grand Hotel Kempinski počas jesenného obdobia, užiť si môžete nielen prechádzky krásnou jesennou tatranskou prírodou, ale hotel svojim hosťom zabezpečuje napríklad aj jazdu na koči okolo Štrbského plesa, či sprostredkuje výlet na Skalnaté pleso alebo Lomnický štít. K dokonalému oddychu a relaxu prispejú aj päťhviezdičkové služby luxusného spa, ktoré sa nachádza v priestoroch hotela.  Z bazéna či vírivky si môžete užiť výhľad na Tatry a Štrbské pleso, pretože ZION SPA sa nachádza na rovnakej úrovni ako jazero.

Hotel pre svojich hostí pripravuje aj pravidelné hudobné víkendy. Počas toho najbližšieho – v sobotu 11.októbra vystúpi v hotelovej Grand Restaurant Miro Žbirka spolu s kapelou So fine. V novembri sa môžu hoteloví hostia tešiť na koncert Richarda Müllera so skupinou Fragile a v decembri privíta hotel po prvýkrát medzinárodného interpreta – britskú skupinu Morcheeba. Jej speváčka Skye Edwards s kapelou odohrá svoj jediný tohtoročný koncert na Slovensku v sobotu 13. decembra 2014.

foto: Grand Hotel Kempinski