J&T Banka uvádza prestížnu platobnú kartu MasterCard World Elite

0
1281

Klienti J&T Banky môžu ako prví na Slovensku využívať exkluzívnu prémiovú platobnú kartu MasterCard World Elite, ktorú im banka prináša spolu so spoločnosťou MasterCard. Nová karta s bezkontaktnou technológiou PayPass a elegantným dizajnom poskytuje klientom všetky nadštandardné služby privátneho bankovníctva. Sú nimi life-style management od J&T Concierge, prestížne cestovné poistenia J&T Exclusive a J&T Premium, golfové poistenie a doplnkové služby IAPA a Priority Pass.

Nová platobná karta je určená klientom privátneho bankovníctva. „Našim klientom poskytne pohodlnejšie využívanie služieb concierge ako aj ďalšie exkluzívne služby spojené najmä s cestovaním a voľným časom,“ hovorí Jozef Šimovčík, riaditeľ slovenskej divízie prevádzky J&T Banky. V tomto segmente je MasterCard World Elite meradlom toho najlepšieho v oblasti platobných kariet.

„Našim cieľom je ponúkať jednotlivým zákazníckym segmentom atraktívne platobné riešenia, ktoré konečný užívateľ ocení. Táto karta nie je bežne dostupná a je určená len pre bonitnú klientelu s tými najvyššími nárokmi. Teší nás, že si J&T Banka tento produkt vybrala a priniesla ho svojim významným klientom,“ hovorí Matouš Michněvič, riaditeľ pre produktové riešenia MasterCard.

Držitelia MasterCard World Elite môžu využívať nadštandardnú službu J&T Concierge, ktorá poskytuje služby v oblasti life-style manažmentu. Zahŕňa pomoc s organizáciou cestovania a voľného času, nákupov, vzdelávania, správou nehnuteľností či domácností. Služba concierge je k dispozícii držiteľom karty 24 hodín denne.

S novou kartou je spojené cestovné poistenie J&T Exclusive pre celú rodinu, ktoré poskytuje banka v spolupráci s poisťovňou Generali Slovensko. Okrem nadštandardných poistných súm a celosvetového krytia je jeho výhodou aj možnosť pripoistenia až 5 osôb určených držiteľom karty. Na nich sa poistenie vzťahuje v plnej výške bez nutnosti cestovať s držiteľom karty.

Milovníci golfu určite uvítajú golfové poistenie J&T Golf, vďaka ktorému majú držitelia karty mnoho výhod nielen v podobe poistenia golfového výstroja, ale tiež poistenie zodpovednosti za škodu, storna turnaja, alebo hole in one, či poistenie green fee.

Ďalšie výhody spojené s vlastníctvom platobnej karty MasterCard World Elite od J&T Banky sú automatické členstvo v programoch IAPA, ktorý zahŕňa medzinárodné služby a výhody pre cestujúcich, ako sú napríklad hotelové zľavy a zľavy v autopožičovniach alebo v zabezpečení batožiny. Ďalej klienti dostanú výhody programu Priority Pass, ktorý ako jediný na slovenskom trhu umožňuje bezplatný vstup do viac než 700 VIP salónikov na letiskách v stovkách krajín po celom svete, a to bez ohľadu na leteckú spoločnosť, triedu alebo letenku. V prípade oneskorenia alebo zrušenia letu, môže držiteľ karty a jeho sprievod využiť komfortné zázemie VIP salónikov na prácu alebo odpočinok.