Je tu čas na poctivý jarný detox

0
1219

Kvalitný odšťavovač je základom, osobná váha nastaví zrkadlo vašej snahe.

Blíži sa jar, čoskoro je tu leto a s nimi nové výzvy – jarná očista tela od škodlivín či sformovanie postavy do plaviek. Vhodný moment urobiť niečo pre svoje zdravie. Známy výrobca spotrebičov pre domácnosť Gorenje má pre túto príležitosť v ponuke celý rad spoľahlivých pomocníkov – malých domácich spotrebičov.

Základom mnohých očistných kúr aj receptov na chudnutie sú šťavy z čerstvého ovocia a zeleniny. V dnešnej uponáhľanej dobe určite oceníte nerezový odšťavovač gorenje JC 805 E. Ten je vybavený extra veľkým XXL otvorom pre vkladanie celých surovín. Výrazne tak ušetríte čas a námahu so zdĺhavým krájaním ovocia a zeleniny na malé kúsky. Jemnosť získanej šťavy docielite vďaka kvalitnému mikrofiltru.

Hneď niekoľko zdravých chodov naraz môžete počas krátkeho času pripraviť v modernom parnom hrnci gorenje FS 900 E. S ním je veľká pravdepodobnosť, že aj z doterajších odporcov zeleninových jedál sa stanú ich priaznivci. Varenie v parnom hrnci totiž zelenine nielenže zachováva všetky živiny prospievajúce ľudskému organizmu, ale tiež sviežu chuť, vôňu a vzhľad. A rovnako tak rybám, mäsu a ďalším druhom potravín. Funkcia Aroma Plus umožňuje vložiť do špeciálnej nádobky sušené alebo čerstvé bylinky, vďaka ktorým bude varený pokrm ešte lepší. Pamäťová funkcia uľahčí prípravu obľúbených pokrmov.

Vďaka výkonnej sušičke potravín gorenje FKD 24 DW je na stole behom chvíle zdravá desiata – sušené ovocie, zelenina či kúsky mäsa. Sušenie je jedným z najstarších a najjednoduchších spôsobov konzervácie. Šetrnou dehydratáciou, odstránením vody a vlhkosti zostáva zachovaná výživová hodnota potravín a príjemne sa zvýrazní chuť. Päť výškovo nastaviteľných zásobníkov ponúka mnoho priestoru na sušenie.

4Príprava vyváženej stravy si žiada dodržiavanie receptúr. S elektronickými kuchynskými váhami je to rýchle a jednoduché. Súčasťou ponuky sú aj dizajnové skvosty z dielne slávneho návrhára Karima Rashida. Osobná váha je ďalším sprievodcom na ceste za zdravým životným štýlom. Umožňuje sledovať čiastkové úspechy v podobe zhodených prebytočných kilogramov.

Viac informácií o malých domácich spotrebičoch gorenje nájdete

na: www.gorenje.sk/mala_biela_technika