Hľadáte to najlepšie pre vašu umývačku? Zvoľte Somat, jedničku na slovenskom trhu.

0
1736

Umývačku máte naplnenú špinavým riadom a teraz vás čaká voľba čistiaceho prostriedku. Jeho úlohy sú úplne jasné – odstrániť a rozpustiť nečistoty, zabrániť usadzovaniu vodného kameňa, odstrániť zvyšky jedla a ochrániť riad. Ako ale vybrať a neprebrať? Spoločnosť Henkel Slovensko predstavuje čistiace prostriedky pre automatické umývanie riadu značky Somat, ktoré sa vďaka svojej účinnosti stali u spotrebiteľov číslom jeden. A nie je sa čomu diviť. Za neustálym zlepšovaním ich výkonu stojí intenzívny vedecký výskum. Pridajte sa teda aj vy do skupiny priaznivcov značky Somat, s ktorou máte istotu, že sa jej výrobky navzájom dokonalo dopĺňajú a pre vás znamenajú už len perfektne čistý riad.

MULTIFUNKČNé ČISTIČE – poskytujú všetky možné druhy funkcií, a to vrátane soli
a oplachovača (tzv. All-in-1)

Čistiace prostriedky premium
Najnovšie inovácie Somat Gel Caps spájajú všetky výhody multifunkčných tabliet s výhodami gélu pre neprekonateľný lesk. Jedna praktická preddávkovaná gélová kapsula Somat prináša hneď 10 funkcií a vlastností – čistič, oplachovač, soľ, lesk nerezového riadu, ochrana skla a dekoru, posilňovač umývacej sily na škvrny od škrobu a ochrana pred vodným kameňom. Nové gélové kapsuly Somat Gel Caps majú kompletne gélovú formu, rozpúšťajú sa v priebehu dvoch minút a účinkujú okamžite, preto sú veľmi vhodné aj pre krátke programy. Výhodou je aj praktická forma kapsule bez nutnosti rozbaľovania pred použitím. K dispozícii v praktickom znovu uzatvárateľnom obale v dvoch veľkostiach s DMOC: M balení (20 kapsúl) za 8,99 eur, XL balenie (40 kapsúl) za 12,49 eur .

Somat Gold tablety sa už pre mnohé gazdinky stali symbolom úspory času. Disponujú vylepšenou receptúrou s účinným aktivátorom odmáčania, vďaka ktorému už nie je potrebné riad zdĺhavo odmáčať a riešiť čo s odolnými zaschnutými zvyškami jedla. K účinku dochádza okamžite narušením tvrdého povrchu pripáleniny a preniknutím čistiaceho prostriedku hlboko aj do veľmi odolných škvŕn od jedla. Navyše, vďaka novej obohatenej receptúre s enzýmami odstraňujúcimi škrobové škvrny je Somat Gold obzvlášť výkonný proti najodolnejším škvrnám, medzi ktoré patria pripečené zemiaky alebo zvyšky cestovín. K dispozícii v uvedených veľkostiach balení s DMOC: M balenie (24 tabliet) za 8,99 eur, XL balenie (48 tabliet) za 12,49 eur a Mega Pack (72 tabliet) za 15,99 eur.

Čistiace prostriedky All in 1

Tablety do umývačky riadu Somat All in 1 s efektom Power Booster prinášajú perfektnú čistotu a žiarivý lesk a sú ideálnou voľbou pre každodenné použitie. Kombinujú sedem čistiacich funkcií, konkrétne: umývací prostriedok, oplachovač pre oslňujúci lesk, soľ zabraňujúca usadzovaniu vápenatých škvŕn na riade, prísadu pre odstraňovanie čajových škvŕn, pre ochranu umývačky, efekt odmáčania a Power Booster, ktorý pomáha odstrániť odolné škvrny bez nutnosti predumývania. Tablety Somat All in one sú k dispozícii v troch rôznych baleniach za DMOC : 8,99 eur (26 ks), 12,49 eur (52 ks) a 15,99 eur (78 ks) .

Somat Multi – Perfect Gel Express predstavuje pre majiteľov umývačiek perfektnú čistotu a neodolateľný lesk riadu. Obsahuje účinnú gélovú receptúru Express Power, ktorá je obohatená o aktívne odmasťovače a odstráni tak aj tie najodolnejšie nečistoty bez ohľadu na to, aký program zvolíte. Variant Anti-Grease v sebe kombinuje čistiacu silu a zložku pre ešte vyšší odmasťovací účinok, variant Vinegar zaručuje perfektnú čistotu, oslnivý lesk a zároveň odstraňuje nepríjemný zápach. Somat Multi – Perfect Gel Express Power dostať v troch rôznych baleniach s týmito DMOC : M balenie (650 ml , 26 dávok) za 8,99 eur, XL balenie (2 x 650 ml, 52 dávok) za 12,49 eur a Mega Pack (2 x 975 ml, 78 dávok) za 15,99 eur.

Štandardné čističe Classic – pre najlepší výsledok kombinujte so Somat soľou a Somat oplachovačom

Tablety Somat Classic Soda – Effect spoľahlivo odstraňujú najodolnejšie nečistoty a zvyšky jedla. Vďaka čistiacej technológii Soda – Effect bude riad čistý a žiarivý. Pre perfektné výsledky použite vždy dodatočne Somat soľ a Somat oplachovač.Tablety Somat Classic Soda – Effect sú k dispozícii v troch rôznych baleniach za DMOC : 8,99 eur (38 ks), 12,49 eur (76 ks) a 15,99 eur (114 ks).

Somat Standard gél sa Soda – Effect, odstraňuje nečistoty a prináša čistotu a žiarivý lesk. Vďaka svojej tekutej forme sa bezo zvyšku a rýchlo rozpúšťa okamžite po začatí umývacieho cyklu. Pre perfektné výsledky použite vždy dodatočne Somat soľ a Somat oplachovač.Somat Standard gél je k dostaniu v dvoch rôznych baleniach za DMOC:1 l (40 umývacích dávok) za 8,99 eur a Pack 2 l (80 umývacích dávok) za 15,99 eur.

Somat Standard prášok je tradičné riešenie s možnosťou individuálneho dávkovania. Vďaka namáčaciemu efektu odstráni aj tie najodolnejšie zvyšky jedla z riadu. Navyše Soda – Efekt spoľahlivo čistí a zanechá riad lesklý a dokonale čistý. Pre perfektné výsledky vždy dodatočne použite Somat soľ a Somat oplachovač. Somat Standard prášok dostať v dvoch rôznych baleniach za DMOC: 3 kg (100 umývacích dávok) za 12,49 eur a Super Pack 4,5 kg (150 umývacích dávok) za 15,99 eur.