Grafton Recruitment – hlavný kariérny poradca Profesia days 2016

0
1165

Aj tento rok sa už tradične v hlavnom meste výstavisko Incheba zaplní študentmi, absolventmi stredných a vysokých škôl, ale i pracujúcimi návštevníkmi, s cieľom získania informácií o aktuálnom dopyte na poli práce. 7. ročník najväčšieho veľtrhu práce na Slovensku uľahčuje uchádzačom o prácu nájsť vhodné pracovné zaradenie a ponúka možnosť stretnúť sa osobne s budúcimi zamestnávateľmi. Personálna agentúra Grafton Recruitment sa už po 7. krát zúčastní informatívneho fóra ako významná personálna agentúra, a v tomto ročníku opäť ako HLAVNÝ KARIÉRNY PORADCA! Program doplní interaktívnymi odbornými prednáškami.

Inšpiratívne fórum pre všetkých

Personalisti Grafton Recruitment sa počas svojej praxe stretávajú s kandidátmi, ktorí počas svojho aktívneho procesu hľadania práce absentujú všeobecný rozhľad pracovného trhu, skúsenosti, a neraz i konkrétnu predstavu pracovného zaradenia. Počas informatívnej výstavy majú možnosť osobne spoznať potenciálnych zamestnávateľov, zoznámiť sa so smerovaním a kultúrou jednotlivých firiem a inšpirovať sa prednáškami úspešných ľudí. Fórum ponúka aj možnosť zúčastniť sa množstva zaujímavých workshopov. Výnimkou nie je ani efektívne bezplatné poradenstvo, ktoré by za iných okolností nemali možnosť absolvovať.

„Pracovné poradenstvo predstavuje jednu z najväčších pridaných hodnôt nielen pre absolventov, ale i skúsených kandidátov, nakoľko uchádzači majú práve v rámci veľtrhu priestor na otázky a problematiku, na ktorú by sa za iných okolností nemali priestor, alebo odvahu spýtať,“ uviedol Michal Batis, Regionálny manažér pre Bratislavu, Grafton Recruitment.

Profesia days sa zúčastnia nielen kandidáti hľadajúci prácu, ale i aktívne pracujúci uchádzači, ktorým môže otvoriť dvere k budúcemu zamestnávateľovi. Návštevníci by si so sebou nemali zabudnúť zobrať svoj životopis a aktívne sa zaujímať o vystavovateľov fóra, odporúčajú špecialisti Grafton Recruitment.

„Grafton Recruitment sa Profesia days zúčastňuje od samotného vzniku a širokou ponukou voľných pracovných pozícií, profesionálnymi konzultantmi pripravenými kedykoľvek poradiť, patríme k najnavštevovanejším vystavovateľom na pracovnom fóre,“ hovorí Miroslav Garaj, Country manager Grafton Recruitment. „Pre ambicióznych uchádzačov sme navyše pripravili jedinečnú súťaž o tablet. Zapojiť sa môže každý, kto vyplní krátky online dotazník! Tešíme sa na všetkých uchádzačov a držíme palce.“

Personalisti spoločnosti Grafton Recruitment radia všetkým študentom a uchádzačom o prácu navštíviť fórum Profesia days a nadobudnúť cenné skúsenosti v ceste za prácou. Navyše, pre každého študenta je pripravená ospravedlnenka, ktorá študentov ospravedlní počas vyučovania a zaistí účasť na veľtrhu práce.

Pripravovaný program a prednášajúci personalisti Grafton Recruitment

  • Streda 17.2.2016, 12:30 – 13:00

Byť pripravený na pohovor sa oplatí!

Ako sa pripraviť na pohovor a nezbabrať ho? Tak aj o tom Vám poviem viac v rámci mojich

30 minút na pódiu. Vidíme sa…

Dagmara Haľamová | Grafton Recruitment Slovakia s.r.o.

  • Štvrtok 18.2.2016, 13:00 – 13:30

Byť pripravený na pohovor sa oplatí!

Ako sa pripraviť na pohovor a nezbabrať ho? Tak aj o tom Vám poviem viac v rámci mojich 30 minút na pódiu. Vidíme sa…

Dagmara Haľamová | Grafton Recruitment Slovakia s.r.o.