Gorenje rúca mýty o nudných bielych spotrebičoch

0
1205

Farby nás sprevádzajú po celý život, dodávajú nám energiu, komunikujú naše hodnoty a podnecujú emócie. Dnes sú preto bežnou súčasťou domácnosti spotrebiče, ktoré sú špičkové nielen po funkčnej, ale aj estetickej stránke. Moderné domácnosti sa už nemusia vo výbere spotrebičov obmedzovať na dva klasické varianty povrchových úprav: bielu a antikoro. Značka gorenje dokáže naplniť predstavy o technologicky vyspelých domácich pomocníkoch v oblasti chladenia, prania, sušenia, a to v širokej farebnej škále.

Farebné srdce kuchyne

Chladnička je centrom diania v každej kuchyni. O to viac, ak domácnosť vizuálne spestrí svojím atraktívnym farebným prevedením. A to je dôvod, prečo sa chladničky gorenje ponúkajú hneď vo viacerých farebných prevedeniach. Zatiaľ čo je zovňajšok hravý, vnútro poskytuje silnú kombináciu technológií pre optimálne podmienky na udržiavanie čerstvých a zdravých pokrmov. Obľúbené gorenje Retro chladničky – to nie je len štýlový nadčasový dizajn, ale i mnoho užitočných funkcií a optimálne využitie priestoru. Chladnička z tejto kolekcie sa bude vynímať v akomkoľvek interiéri a nemusí ísť len o kuchyňu. Môže stáť napríklad aj v obývačke, ak to zodpovedá vášmu životnému štýlu. Či je to citrusovo zelená, funky oranžová, nostalgicky hnedá, zvodne červená alebo iná farba, táto moderná ikona je hitom všade, kde sa objaví.

Ion generácia chladničiek bola navrhnutá tak, aby sa dokonale hodila k modernému a aktívnemu životnému štýlu. Okrem toho, že je vysoko energeticky účinná, ponúka dlhý zoznam inovatívnych riešení, ktoré vytvárajú optimálnu mikroklímu, takže čerstvé, chutné a zdravé jedlo je k dispozícii doslova kedykoľvek. Funkcia Ion Air spomaľuje degeneračné procesy v potravinách, zatiaľ čo Multiflow 360° distribuuje vzduch ideálnym spôsobom v celom interiéri. Priestor vo vnútri sa ľahko prispôsobí na uloženie veľkého množstva potravín. A pritom všetkom žiari ergonomický dizajn vonkajšku v rôznych trendy farbách.

Veselé pranie i sušenie

Gorenje SensoCare práčky a sušičky fungujú ako vaši osobní asistenti, ktorí vždy pomôžu efektívne zvládnuť akékoľvek množstvo bielizne. Všetko, samozrejme, s ohľadom na životné prostredie a s energetickou úsporou. A áno, aj gorenje práčky a sušičky žiaria farbami – stačí si len vybrať svoju farbu.

Každá tkanina vyžaduje zvláštne zaobchádzanie a unikátnu kombináciu vodnej hladiny, pracieho prostriedku, otáčania bubna a času. SencoCare technológia zvláda tieto výzvy s chuťou a ľahkosťou. Nová generácia práčiek poskytuje vynikajúcu starostlivosť o bielizeň, už pri 30°C. Nezáleží na tom, či sú tkaniny biele, čierne alebo farebné, títo šikovní umývací špecialisti sa postarajú o všetko.

Gorenje sušičky sú výborne navrhnuté s množstvom racionálnych funkcií, a navyše v mnohých krásnych, jasných farbách. Sú energeticky úsporné, aktívne zabraňujú vzniku záhybov a dokonale zmäkčujú tkaniny, vďaka čomu je žehlenie a skladanie jednoduchšie, alebo dokonca úplne zbytočné. To všetko sa deje takmer v tichosti. Gorenje sa snaží uľahčovať váš život a robiť ho farebnejším!