Gorenje prináša farby do vašej domácnosti

0
1906

S hravými farbami a radom užitočných funkcií sa domáce práce premenia na zábavu

Sviežimi farbami už nemusí žiariť len váš šatník alebo rozkvitnutá jarná záhrada za oknami. Rovnako pestrá teraz môže byť aj kuchyňa, kúpeľňa či práčovňa. Gorenje známe unikátnym dizajnom domácich spotrebičov vám umožní vybaviť domácnosť podľa rôzneho vkusu, štýlu alebo farby interiéru, nech je akokoľvek osobitý.

Milovníkov červenej nadchne exkluzívna kolekcia gorenje R.E.D. set. Tá vyniká nielen extravagantnou farbou a estetickou stránkou, ale aj šetrnosťou k životnému prostrediu vďaka nízkej spotrebe energie a vody. Automatická práčka (model W 7443 LR), sušička bielizne (model D 7465 NR) a kombinovaná chladnička (model NRK 6192 JRD), sú vybavené mnohými sofistikovanými technológiami.

V atraktívnych farbách sú dostupné aj malé domáce spotrebiče gorenje.  Napríklad červený univerzálny ručný mixér – nielenže spoľahlivo plní svoj účel, ale ešte aj skvele vyzerá. Jednoduchým stlačením tlačidla razom pripravíte krémovú polievku, detské kaše, džemy, nátierky, sladké aj slané krémy, zdravé smoothies, ovocné a zeleninové kokteily či drene. Alebo nové vysávače gorenje ladené do červenej, modrej, oranžovej či zelenej farby, ktoré si poradia nielen so znečistenými podlahami a kobercami, ale aj s prachom na ťažko prístupných miestach zvieracími chlpmi.

1

Skutočnou farebnou rebéliou v kuchyni je kolekcia Gorenje Retro Collection s chladničkami v odtieňoch od decentných tlmených až po jasné, intenzívne tóny. S výberom najvhodnejšej farby vám pomôže jednoduchý test na stránkach http://www.gorenje.com/retro/sk/. Stačí odpovedať na niekoľko otázok a budete mať jasno, ktorý štýl je vám najbližší. A to buď Chic – súčasná klasika s jasnými čistými líniami (alux, červená, čierna farba), štýl Vintage – elegantná nostalgia (béžová, čokoládová, kávová) alebo odviazaný, pestrý štýl Funky, sálajúci optimizmom (ružová, zelená, oranžová). Všetky chladničky sa vyznačujú úspornou prevádzkou v energetickej triede A ++ a majú viaceré inovatívne funkcie.

gorenje_pracka+susicka_oranzovaRovnako aj práčky a sušičky gorenje sa vďaka moderným farbám premenili na neprehliadnuteľné solitéry – červená, oranžová, biela, sivá, čierna a iné farby. Alebo dávate prednosť príťažlivému hliníkovému vzhľadu? Potom je tou správnou voľbou kondenzačná sušička s tepelným čerpadlom TwinAir (dvojsmerné prúdenie vzduchu) a IonTech technológiou vyhladzujúcou vlákna ionizátorom vzduchu. Tú značka gorenje vyrába práve v tomto prevedení.

Nadčasová biela a elegantná čierna dominujú v novej rade Gorenje Simplicity. Výrobky pod týmto označením zaujmú moderným dizajnom, jednoduchým senzorovým ovládaním, adaptívnou technológiou a vynikajúcou cenou. Rúry, varné dosky, chladničky, mikrovlnné rúry, práčky a sušičky s jednotným dizajnom sú vyrábané v spomínaných dvoch farbách. Gorenje Simplicity s dokonalými líniami a minimalistickou jednoduchosťou je stvorená pre tých, ktorí preferujú štýl, dizajn, technologicky vyspelé a úsporné spotrebiče.