‘Ex-fajčiari sú nezastaviteľní’: Do aplikácie iCoach je na Slovensku zaregistrovaných celkom 9.094 užívateľov!

0
1100
  • Kampaň ‘Ex-fajčiari sú nezastaviteľní’ povzbudzuje fajčiarov k osobnej výzve a postupnému, udržateľnému kroku k zdravšiemu životnému štýlu bez cigarety.
  • Do novej aplikácie iCoach sa v rámci krajín Európskej únie v mesiaci jún s cieľom bojovať proti fajčeniu zaregistrovalo celkom 3.175 nových užívateľov. Celkový počet užívateľov v rámci krajín Európskej únie je neuveriteľných 451.971 užívateľov!
  • Na Slovensku sa do aplikácie do konca mesiaca jún zaregistrovalo celkom 9.094 užívateľov.

Kampaň „Ex-fajčiari sú nezastaviteľní“ odštartovala Európskou komisiou v boji proti fajčeniu už v roku 2011 a úspešne v celej Európe pokračuje aj v roku 2015. Aktuálna kampaň s názvom „Ex-fajčiari sú nezastaviteľní“ je viac ako kedykoľvek predtým zacielená na pomoc mladým ľuďom vo veku od 25 – 34 rokov. Kampaň vyzdvihuje jedinečné výhody života bez tabaku, lepšie zdravie, pohodu, disponibilnejší dôchodok a predovšetkým lepšiu kvalitu života pre tých, ktorí sa rozhodnú skoncovať s fajčením. Aktívnou pomôckou pre fajčiarov je digitálny systém plný výziev, aplikácia iCoach, ktorá predstavuje ľahko ovládateľnú navigáciu plnú zaujímavých funkcií v boji proti fajčeniu. Aplikácia prevádza užívateľa piatimi postupnými fázami procesu ako prestať fajčiť, pričom obsahuje i niekoľko osobných a špecifických výziev vzhľadom na fázu, v ktorej sa užívateľ aplikácie nachádza. Užívatelia iCoach sú zároveň vyzvaní na zdieľanie výzvy a osobných úspechov na sociálnych médiách so zámerom upevnenia emotívneho rozmeru kampane.

iCoach: užívatelia na Slovensku

Na Slovensku na základe posledných prieskumov fajčí približne 21 % dospelej populácie nad 18 rokov. V rámci kampane „Ex-fajčiari sú nezastaviteľní“ sa do konca mesiaca jún do aplikácie zaregistrovalo celkom 9.094 užívateľov, ktorí sa rozhodli zahájiť proces skoncovania s fajčením. Celkový počet zaregistrovaných užívateľov v rámci krajín Európskej Únie je neuveriteľných 451.971 užívateľov!

Registrácie nových užívateľov v krajinách EU zaznamenané v mesiacoch január – jún 2015

  • január 2015 – 869 registrácií
  • február 2015 – 523 registrácií
  • marec 2015 – 991 registrácií
  • apríl 2015 – 8.828 registrácií
  • máj 2015 – 7.152 registrácií
  • jún 2015 – 3.175 registrácií

Moderná aplikácia iCoach je dostupná zdarma on-line a pre mobilné aplikácie Apple a Android v 23 jazykoch pre 28 krajín Európskej únie. Je ľahko prístupná všetkým, ktorí ju chcú používať.

Stiahnite si aplikáciu iCoach aj vy a staňte sa nezastaviteľnými! #becomeunstoppable