Energie2: Správcovia bytových domov využite sezónnu ponuku nižších cien

0
1064

Ceny energií nižšie o 10 až 20 % ako v minulej sezóne môžu získať správcovia  bytových domov, pokiaľ sa obrátia na spoľahlivého slovenského dodávateľa energií, firmu Energie2. Mimoriadne výhodná medzisezónna ponuka sa týka ako dodávok zemného plynu tak aj elektrickej energie na najbližšie vykurovacie obdobie a je najvýhodnejšia pri zazmluvnení dodávok oboch druhov energií. Najväčší rozdiel v cene v prospech zákazníkov a tým aj najvýhodnejšie dodávky získajú tí správcovia budov, ktorí zmenia dodávateľa a prejdú k Energii2 od dominantných dodávateľov. Informoval o tom obchodný riaditeľ Energie2, a. s., Eduard Chudovský.

„Odporúčame správcom bytových domov, aby sa už teraz počas letného obdobia pripravili na nastávajúcu vykurovaciu sezónu a zazmluvnili si lepšie kontrakty s výhodnejšími cenami, ako majú v aktuálnom období. Energie2 im vie ponúknuť lepšie ceny ako mali doteraz, pretože jej cenová ponuka už zahŕňa pohyby cien energií na trhoch v poslednom čase. Vyzývame správcov bytových domov, aby sa obrátili na Energie2 a dali si urobiť  ponuky na dodávky zemného plynu a elektrickej energie. Navyše poskytujeme našim firemným zákazníkom aj doplnkové produkty, medzi nimi aj potrebné energetické certifikáty a audity budov,“ konštatoval E. Chudovský.

Ďalej poukázal na to, že alternatívny dodávateľ Energie2 má dlhoročné bohaté skúsenosti so správcami  bytových domov a dodávkami pre komunálnu sféru na celom území Slovenska.

„Na túto tému nedávno prebehla aj odborná konferencia, na ktorej sa zúčastnili aj správcovia budov. Informovali sme na konferencii o možnostiach výhodných dodávok energií od spoločnosti Energie2, ako aj o doplnkových službách, ktoré poskytujeme našim odberateľom. Naši dlhoroční odberatelia sa pochvalne vyjadrujú o tom, že pri pravidelných zlacňovaniach nezabúdame upravovať cenníky aj pre doterajších odberateľov a umožňujeme im tak profitovať z nižších cien energií,“ uzavrel E. Chudovský.

Energie2, a. s., je slovenská spoločnosť, ktorá dodáva elektrickú energiu a zemný plyn na slovenskom, českom, poľskom, maďarskom a chorvátskom trhu. Od roku 2011 spoľahlivo a profesionálne zásobuje elektrinou a plynom všetky typy firiem, organizácií, verejný sektor a desiatky tisícok domácnosti. Energie2 pozná problémy konateľov aj predsedov družstiev, alebo problémy starostov obcí či primátorov miest.

Energie2, a. s., je zároveň aktívna v 6 krajinách Európy ako tradingová spoločnosť a vďaka zvýhodneným nákupom komodít a primeraným nákladom poskytuje jednu z najvýhodnejších cien na trhu. Za päť rokov pôsobenia sa tak stala popredným dodávateľov na trhu a zaradila sa medzi špičku v oblasti dodávky energií. Svojím zákazníkom zabezpečuje výrazné úspory ako pri dodávke energií tak aj ich optimalizácií. Ceny kalkuluje na mieru každému klientovi osobitne podľa spotreby, distribučnej sadzby a ďalších požiadaviek. Celkovo však vychádza úspora za dodávku od 5 až do 20 % v závislosti od súčasných parametrov odberateľa.

Medzi výhody dodávky energií od Energie2 patrí individuálna cena elektrickej energie a plynu, energetické poradenstvo v cene dodávky, zvýhodnená ponuka pri odoberaní oboch komodít, riešenie doplnkových produktov spolu s dodávkou komodít, bezplatná zmena dodávateľa a zvýhodnené ceny pre domácnosti firemných zákazníkov.