DVOJICA NOVÝCH KAMIER OD D-LINK PRE EFEKTÍVNU OSTRAHU VÁŠHO DOMU ALEBO KANCELÁRIE

0
1015

D-Link, výrobca sieťových produktov pre firmy a digitálne domácnosti, rozširuje svoje portfólio riešení v sektore IP kamerového dohľadu. Denné/nočné Full HD sieťové kamery D-Link DCS-2230L a DCS-2210L boli navrhnuté s ohľadom na stráženie zle osvetlených miest doma alebo v kancelárii. Oba modely majú obrazový snímač s vysokým rozlíšením 2 megapixely, doplnený vstavaným infračerveným LED prisvietením, ktoré umožňuje nepretržité celodenné sledovanie – vo dne aj v úplnej tme.

Maximálna kvalita obrazu aj za tmy

Vstavaný infračervený LED prísvit umožňuje kamerám DCS-2230L a DCS-2210L prenášať dobrý obraz vo Full HD rozlíšení 1080p dokonca aj v noci alebo pri zlých svetelných podmienkach. Tieto modely sa preto ideálne hodia pre použitie pri vchodoch do budov alebo v malých skladoch. Vstavaný PIR detektor pohybu a funkcie rozpoznávania zmien v obrazu umožňujú spustiť okamžite nahrávanie a odoslať majiteľovi varovný e-mail alebo push notifikáciu cez aplikáciu mydlink Lite na jeho smartphone alebo tablet. PIR senzor zmenšuje riziko spúšťania falošných poplachov.

Technológia Wi-Fi alebo PoE pre flexibilnú inštaláciu

Obe kamery je možné vďaka ich malým rozmerom ľahko a rýchlo nainštalovať a ponúkajú optimálne riešenie pre rôzne aplikácie. DCS-2230L je Wi-Fi kamera, ktorú je možné používať kdekoľvek v dosahu bezdrôtovej siete. Kamera DCS-2210L podporuje napájanie cez ethernetový kábel (PoE), takže sa dá umiestniť aj tam, kde nie je k dispozícii elektrická zásuvka, napríklad v pivnici alebo pri zadnom vchode domu.

Aplikácia mydlink Lite pre trvalý dohľad a jednoduché ovládanie

Mobilná aplikácia mydlink Lite umožňuje stále pripojenie používateľov ku kamerám a ovládanie všetkých ich funkcií prostredníctvom mobilného zariadenia doma i na cestách. Diaľkový prístup k DCS-2230L alebo DCS-2210L cez smartphone alebo tablet zabezpečuje internetový portál mydlink. Aplikácia automaticky rozpoznáva, či je používateľ mobilného zariadenia v domácej sieti, alebo či potrebuje prístup ku kamere cez internet. Aplikáciu mydlink Lite je možné stiahnuť zdarma z Apple Store a Google Play Store.

Prehľadné ovládanie všetkých kamier s programom D-ViewCam

Program na video dohľad D-ViewCam™, dodávaný spolu s kamerou, umožňuje jednoducho využívať a ľubovoľne rozširovať funkcie domáceho alebo firemného kamerového systému. Rozšírená verzia programu D-Link DCS-250 D-ViewCam™ Plus ponúka ľahko použiteľné rozhranie pre až 64 sieťových kamier. Vie zobrazovať živý videostream a ukladať alebo prehrávať jednotlivé videozáznamy. Základná bezplatná verzia podporuje až 32 sieťových kamier, pričom podľa potreby je možné dokúpiť licenciu pre ďalších 32 sieťových kamier u väčších inštalácií.