Doprajte deťom prirodzené svetlo a nerušené snenie

0
1101

Každý z nás chce pre svoje ratolesti len to najlepšie. Od pokojného spánku, cez nočné snenie až po svižné ranné vstávanie. Zariaďovanie detskej izbičky sa tak pre nás stáva jednou z najväčších priorít pri projektovaní domácnosti. Vedeli ste však, že umiestnenie a bezpečnosť okien sú nevyhnutnou a jednou zo zásadných otázok pri zariaďovaní priestoru pre našich najmenších?

Prirodzené svetlo má veľkú moc

Bezpečnosť, ale aj presvetlený priestor a dostatočná miera prenikajúceho prirodzeného svetla, sú tie najrelevantnejšie ukazovatele pri zariaďovaní detského kútika. Každý priestor by sa mal vyznačovať čo možno najpraktickejším rozmiestnením nábytku. Nezabúdajte pritom na prirodzené svetlo, ktoré by z okien malo dopadať na pracovný stôl. Práve tu si naše ratolesti hravo poradia s učením a písaním domácich úloh. Podmieňte preto rozmiestnenie nábytku dispozícii izbičky a majte na pamäti predovšetkým možnosť prieniku svetla do priestoru interiéru.

Aj to je jeden z dôvodov, prečo odborníci odporúčajú venovať výberu a montáži okien veľkú pozornosť. Vhodné okná vám totiž zaistia nielen pokojné, ale i praktické bývanie. Okenné riešenia od spoločnosti OKNOPLAST sú tou správnou voľbou pre vašu domácnosť.

Naše okná sa vyznačujú najvyššou kvalitou vyhotovenia, inovatívnymi funkčnými riešeniami, bezpečnosťou a úspornosťou energie. Pridanú hodnotu predstavujú rafinované tvary profilov, široká škála farebných odtieňov, ktorá poteší aj najmenších zákazníkov, vrátane imitácií dreva a okenných doplnkov. Najmä presnosť vyhotovenia je aspektom, vďaka ktorému sa okná OKNOPLAST odlišujú vzhľadom a najvyššou estetickou úrovňou”, uviedol Juraj Koudela, obchodný riaditeľ pre Slovensko a Českú republiku.

Zvuková izolácia

Pre tých z vás, ktorí majú ratolesti v útlom veku, máme ešte jeden tip. Keďže nerušený detský spánok je na nezaplatenie, oplatí sa doň investovať a venovať mu primeranú pozornosť. Spoločnosť OKNOPLAST má vo svojom portfóliu jedinečný systém akustickej izolácie, ktorý ocenia predovšetkým rodičia novorodeniatok a batoliat, či obyvatelia rušných a frekventovaných lokalít.Predstavte si, že by vás už viac nerušil okolitý hluk a trúbenie áut z blízkych ciest, prechádzajúci vlak alebo atmosféra letných koncertov.

Systém MB-60 (MB70 a MB70HI) slúži na vyhotovenie prvkov architektonickej zástavby exteriéru s podmienkou dosiahnutia akustickej izolácie.

Viete, čo všetko tento jedinečný systém umožňuje dosiahnuť?

  • Vyznačuje sa primerane prispôsobenou kompozíciou vonkajších a vnútorných tesnení
  • Jeho zložkou je trojkomorová konštrukcia profilov
  • Používa stredové tesnenie v oknách
  • Je vyplnený sklom so zvýšenými parametrami akustickej izolácie – dokonca až do 51dB

Investícia do pohodlného a pokojného bývania sa jednoducho oplatí. Naši najmenší nám to nepochybne vrátia svojim krásnym úsmevom, úprimnou spokojnosťou a nerušeným spánkom.