Dizajnový kúsok do každej kabelky, Zlatá studňa „Dotyk Ovocia“

0
1458
  • Novinka v TROCH jedinečných príchutiach pre všetkých, ktorí túžia po lahodnom jemne ovocnom osviežení – hruška, modré hrozno a brusnica
  • Do ruky, do kabelky, alebo na váš pracovný stôl! 
  • Chuť nežného ovocia pre krajší deň plný osvieženia bez umelých sladidiel v obľúbenom praktickom balení 

Zlatá studňa predstavuje najnovší rad ochutených vôd Dotyk ovocia v piatich jedinečných príchutiach, s ktorým sa už po jednom dúšku vnoríte do nežnej chute a vône ovocia. Navyše, tri vybrané príchute teraz aj v pútavom praktickom balení do každej kabelky! Nechajte sa zviesť letným vánkom chutí obľúbeného modrého hrozna, slnkom prežiarenej hrušky či lahodnej brusnice a osviežte sa kedykoľvek počas dňa!

Neprehliadnuteľný dizajnový kúsok do každej KABELKY 

Horúce letné mesiace sa nezadržateľne blížia a naša túžba po osviežení začína pomaly stúpať. Osviežte sa nielen chutným, ale aj štýlovým nápojom kedykoľvek počas dňa. Zlatá studňa prichádza s letným dizajnovým triom Dotyk ovocia, pre každú chvíľu počas dňa! Hruška, modré hrozno a brusnica v obľúbenej 0,5 l fľaši v novom šate si svojou jemnučkou chuťou ovocia získajú každého. „Dizajn 0,5 l balenia radu Dotyk ovocia sme vytvárali so zámerom originálneho a pútavého konceptu, ktorý by našich zákazníkov zaujal na prvý pohľad. Dizajnom zároveň poukazujeme na jemnú ovocnú chuť a živosť osvieženia,“ hovorí Kristína Grófová, Senior Brand Manager značky Zlatá studňa.

 Dotyk ovocia 

Oddajte sa nežnej chuti a dotknite sa osvieženia s najnovším radom ochutených vôd Zlatá studňa – Dotyk ovocia. Dotyk ovocia je sladený fruktózou (ovocný cukor), ktorá má nižší glykemický index ako sacharóza (biely cukor), vďaka čomu zvyšuje hladinu cukru v krvi pomaly a rovnomerne. Navyše, je o 30 % pocitovo sladšia, čo umožňuje znížiť jej dávkovanie a tým docieliť nižší obsah kalórií pri zachovaní lahodnosti chuti. 

Ochutené vody sú preto skvelé i pre štíhlu líniu – jeden pohár (25 dcl) tejto ľahkej vody predstavuje iba 1,4 % odporúčanej hodnoty denného energetického príjmu. Navyše, sú bez farbív a umelých sladidiel!

Ochutená voda Dotyk ovocia je exkluzívne dostupná okrem 1,5 l balenia aj v obľúbenej a praktickej 0,5 l fľaši v originálnom dizajne v troch sviežich príchutiach, vo verzii jemne perlivá. Vďaka svojmu baleniu sa bude vynímať nielen vo vašej kabelke. Oddajte sa jemnej chuti ovocia a zaujmite originálnym dizajnom vašej obľúbenej ochutenej vody!