Diadermine: 110 rokov v službách vašej krásy

0
1381

Vysoko kvalitná starostlivosť o pleť, 110 rokov dermatologickej odbornosti, v cene dostupnej pre každého. To je základom filozofie jednej z vedúcich značiek pleťovej kozmetiky vo Francúzsku – Diadermine. Vybrané produkty značky Diadermine z radov Lift+, 3D Expert na vrásky a Essentials môžu vyskúšať už aj slovenské spotrebiteľky.Diadermine nájdete exkluzívne v sieti drogérií dm-Drogerie markt.

Počiatky značky Diadermine siahajú do Francúzska na začiatok 20. storočia, produkty však vtedy používali len lekárnici na prípravu mastí, či na bežné umývanie rúk alebo tváre. Keď v roku 1904 kúpili bratia Giambattista a Cornelio Bonnetti patent na dokončenie vývoja značky, produkty veľmi ľahkej konzistencie na báze vody a oleja sa onedlho dostali do povedomia širokej verejnosti a stali sa obľúbenými a dostupnými pre celú rodinu. S vývojom prvého krému proti vráskam v roku 1950 sa Diadermine zaraďuje medzi popredné kozmetické značky vo Francúzsku.

To najlepšie pre vašu pokožku

Pokožka je najcitlivejšou a zároveň veľmi dôležitou časťou tela – pokrýva jeho najväčšiu časť. Práve preto si vyžaduje mimoriadnu starostlivosť. Odborníci z laboratórií Diadermine vyvíjajú vysoko kvalitné produkty s ohľadom na delikátnosť ľudskej pokožky. Výborné vlastnosti produktov Diadermine potvrdzuje od roku 2009 certifikát ECARF (Európske centrum pre výskum alergií).

Diadermine Lift+ pre okamžitú starostlivosť

Kolagén tvorí základné podporné tkanivo pleti, no postupom času sa prirodzená produkcia kolagénu znižuje, čím vznikajú vrásky. V dôsledku spomalenia obnovy buniek sa oslabuje nočná regenerácia pleti. Na vašu pleť negatívne vplýva aj každodenné svetlo, ktoré ju poškodzuje – spôsobuje až 80 % viditeľného starnutia pleti. Škodlivé UV- a infračervené lúče poškodzujú bunky, čo zapríčiňuje tvorbu predčasných hlbokých vrások, vysušenú pleť a pigmentové škvrny. Pokožka je tak poddajná a vyžaduje si zvýšenú starostlivosť.

Okamžitý spevňujúci účinok proti vráskam vám poskytne ultra spevňujúci nočný krém proti vráskam z radu Diadermine Lift+ Okamžitý účinok. Kombinuje dva účinky proti starnutiu pleti – vysokoúčinný aktivátor Kollagen&Elastin stimuluje tvorbu kolagénu a elastínu hlboko vo vašej pleti. Príjemná textúra je obohatená o Fytospevňovače, ktoré vytvárajú na povrchu pleti neviditeľný film – pre okamžitý vyhladzujúci efekt. Pre ešte lepší efekt vyskúšajte ultra spevňujúce kapsuly proti vráskam na tvár a dekolt, ktoré vám poskytnú okamžitý revitalizačný a spevňujúci účinok proti vráskam v jedinom kroku.

Všetky produkty radu Diadermine Lift+: Okamžitý účinok, Nutritive, H2O, Očné kontúry a Sun protect kombinujú 2 účinky proti starnutiu pleti a stimulujú prirodzenú syntézu kolagénu. Výsledkom je pevnejšia a pružnejšia pokožka.

Diadermine 3D – váš expert na vrásky

Rad Diadermine 3D Expert na vrásky bol vyvinutý špeciálne pre zrelú pleť. S pribúdajúcim vekom sa znižuje prirodzená tvorba kyseliny hyalurónovej vo vašej pleti. Výsledkom je zníženie hladiny hydratácie, čím vznikajú jemné linky a vrásky.

Krémy tohto radu pomáhajú účinne vyplniť vrásky zvnútra v troch dimenziách – do hĺbky, do šírky a do dĺžky. Už po 7 dňoch vyzerá vaša pleť viditeľne mladšie. Zlepší sa pružnosť, štruktúra a pevnosť pleti, vďaka čomu vrásky a jemné linky pôsobia zredukovane.

Diadermine Essentials – každodenná starostlivosť pre všetky typy pleti

Produkty na čistenie pleti Diadermine Essentials sú navrhnuté na každodenné používanie, pre všetky typy pleti. Šetrne odstránia všetky druhy mejkapu bez zanechania mastného filmu. Čistiace obrúsky sa stanú vašim každodenným spoločníkom – vďaka praktickému baleniu ich môžete mať neustále pri sebe. Krém poskytuje intenzívnu hydratáciu a ochranu pred vysušením, pôsobí upokojujúco a pleť vyživuje. Výsledkom je na dotyk hebká, pružná a žiarivá pleť.

Slovenské spotrebiteľky majú teraz možnosť vyskúšať produkty jednej z vedúcich značiek pleťovej kozmetiky vo Francúzsku. Vybrané produkty značky Diadermine nájdete už teraz exkluzívne v sieti drogérií DM Drogerie markt. Odporúčaná regálová cena je uvedená pri jednotlivých produktoch.                                                                                              

Diadermine Lift+ Pre spevnenie pokožky

Diadermine Lift+ H2O, ultra spevňujúci denný krém proti vráskam, 50 ml, 12,49 EUR

Diadermine Lift+ Nutritive, ultra spevňujúci nočný krém proti vráskam, 50 ml, 12,49 EUR

Diadermine Lift+ Okamžitý účinok, ultra spevňujúci nočný krém proti vráskam, 50 ml, 12,49 EUR

Diadermine Lift+ Okamžitý účinok, ultra spevňujúce kapsuly proti vráskam na tvár a dekolt, 7 ks, 4,49 EUR

Diadermine Lift+ Očné kontúry, ultra uhladzujúci očný krém proti vráskam, 15 ml, 12,49 EUR

Diadermine Lift+ Sun protect, ultra spevňujúci denný krém proti vráskam s OF30, 50 ml, 12,49 EUR

Diadermine 3D Expert na vrásky

Diadermine 3D Expert na vrásky, hyaluron-aktivátor denný krém proti vráskam, 50 ml, 14,99 EUR

Diadermine 3D Expert na vrásky, hyaluron-aktivátor nočný krém proti vráskam, 50 ml, 14,99 EUR

Diadermine Essentials

Diadermine Essentials, odličovač očí a mejkapu, 125 ml, 3,99 EUR

Diadermine Essentials, hydratačné čistiace pleťové mlieko, 200 ml, 4,99 EUR

Diadermine Essentials, upokojujúca čistiaca pleťová voda, 200 ml, 4,99 EUR

Diadermine Essentials, hydratačné čistiace pleťové obrúsky, 25 ks, 3,69 EUR

Diadermine Essentials, Hydra Vitamin denný ošetrujúci krém, 50 ml, 5,49 EUR