Detská párty s originálnym sladkým prekvapením

0
1834

Limitovaná edícia narodeninovej Krtkovej torty rozžiari všetky detské očká

Oslava narodenín je pre všetky deti obrovským zážitkom. Tešia sa na výzdobu, kamarátov, zábavu, darčeky a množstvo dobrôt. K takejto oslave neodmysliteľne patrí aj torta, ktorá by mala byť niečím výnimočná. Dr.Oetker teraz prichádza s limitovanou edíciou obľúbenej Krtkovej torty určenej špeciálne pre malých oslávencov. V jej balení nájdete darček v podobe pestrofarebnej menovky, vďaka ktorej pripravíte svojim maškrtníkom chutnú dobrotu vo veselom narodeninovom dizajne a osobným venovaním.

Máte doma malého oslávenca a neviete, čím ho prekvapiť? Dr.Oetker má pre vás tip! V každom balení novej limitovanej edície Krtkovej torty na oslavu nájdete ako darček pestrofarebnú menovku z kvalitného kriedového papiera potiahnutú laminátom. Na jej prednú stranu napíšte meno oslávenca alebo nejaký milý odkaz, zapichnete ju do hotovej torty a hneď bude jasné, pre koho bola torta s láskou pripravená. Roztomilý krtko zo zadnej strany menovky určite rozosmeje všetky detské tváričky.

Krtkova torta na oslavu však nezaujme iba svojim vzhľadom, ale najmä chuťou. Spojenie nadýchaného čokoládového korpusu, lahodnej šľahačkovej náplne a banánov je neodolateľné pre malých aj veľkých. Vďaka jednoduchej príprave sa stane neoddeliteľnou súčasťou každej oslavy.

Krtkovu tortu na oslavu Dr.Oetker v limitovanej edícii nájdete na pultoch obchodov od  mája 2014.

Prečo by limitovaná edícia Krtkovej torty nemala chýbať na žiadnej oslave?

–       Každé balenie Krtkovej torty na oslavu obsahuje menovku vo veselom narodeninovom dizajne s roztomilým krtkom na zadnej strane, na ktorú napíšete meno oslávenca alebo milý odkaz a zapichnete ju do hotovej torty.

–       Vlastnoručne dokážete vyrobiť originálnu tortu, ktorá poteší a prekvapí nielen malého oslávenca.

–       Chuti Krtkovej torty sa jednoducho nedá odolať!

Maloobchodná odporúčaná cena: 3,35 Eur