Deň, o ktorom sme snívali už ako malé

0
1233

Už ako malé dievčatká sme si predstavovali, ako bude vyzerať náš najdôležitejší deň v živote – svadba. Túžili sme ju mať na luxusnom zámku, ako naša obľúbená rozprávková postavička. Túžili sme si nájsť krásneho princa, ktorý nám bude dokazovať svoju lásku každý jeden deň.

Keď však ten deň príde, sme celé bez seba a nedokážeme dostať do seba ani len šálku teplej kávy.

Perfektné priestory na hostinu 

Okrem svadobných šiat, moderných diamantových náušníc a krásnych svadobných obrúčok musíme myslieť aj na výber priestoru, kde sa bude vaša svadobná hostina konať. Ak sa beriete v letných mesiacoch, s výberom to budete mať komplikovanejšie, pretože termíny sa plnia aj rok dopredu. S výberom priestoru preto nečakajte a hneď vtedy, ako vás partner požiada o ruku, si hľadajte miesto na organizáciu svadobnej hostiny.

Hostia, ktorí pochádzajú zďaleka 

Ak máte rodinu, ktorá pochádza zďaleka, mali by ste im pripraviť miesto na spanie, poprípade im zohnať ubytovanie. Ak budete mať svadbu v historickej Žiline, rezervujte si lacné ubytovanie v Žiline. Aj tam nájdete hotely, ktoré ponúkajú cenovo prijateľné ubytovanie a luxus zároveň. Vždy myslite na týchto ľudí, ktorí musia cestovať niekoľko stoviek kilometrov na svadbu a potrebujú mať zajednané ubytovanie v blízkosti miesta, kde sa bude konať svadobná hostina.

Dokonalá výzdoba

Investícia do výzdoby nie sú zbytočne vyhodené peniaze. Ak si už rezervujete termín v niektorom hoteli/ penzióne, zistite si, či vám majitelia týchto priestorov zabezpečia výzdobu, alebo si ju máte zabezpečiť sami. Je dobré sa popýtať na referencie a pozrieť si obrázky zo svadieb, ktoré sa v týchto priestoroch konali. Dokonalá výzdoba je dôležitá. Dalo by sa povedať, že podobne dôležitá ako vaše zásnubné prstene z krásneho bieleho zlata.

Svadba je niečo nepredstaviteľne krásne. Užívajte si tento deň naplno, pretože stredobodom pozornosti budete vy a váš (čoskoro) manžel.