Dary Pilsner Urquell priniesli projektom, ktoré podporuje Vianočný bazár chalaňov, takmer 3 300 EUR

0
926

Špeciálny sklenený pohár, ktorý vyrobil významný český umelec Bořek Šípek, 5-litrový drevený súdok, pivo Pilsner Urquell na celý rok a tiež litrové sklenené fľaše z limitovanej edície. To všetko sa predalo v rámci charitatívnej akcie Vianočný bazár chalaňov za takmer 3 300 EUR. Tento výťažok pôjde projektom, ktoré podporujú známi herci Lukáš Latinák, Juraj Kemka, Marián Miezga a Róbert Jakab.

„Do dražby Vianočného bazáru chalaňov sme ponúkli unikátny pohár, ktorý vyrobil Bořek Šípek, 5-litrový drevený súdok a pivo na celý rok. Nesmierne nás teší, že existujú podujatia ako je Vianočný bazár chalaňov, vďaka ktorému sme sa mohli zapojiť a prispieť v tomto predvianočnom čase na dobrú vec,“ povedala marketingová špecialistka značky Pilsner Urquell Veronika Ferancová. Doplnila, že pohár získal záujemca v internetovej dražbe za 173 EUR. Rovnako v dražbe mohli záujemcovia získať aj pivo Pilsner Urquell na celý rok. „Dražba piva na celý rok sa odohrávala na koncerte – Vianočnom žúre chalaňov v Starej tržnici a do dražby sa zapájali ľudia z publika. Teší nás, že sa nám takto podarilo získať 300 EUR,“ konkretizovala Veronika Ferancová.

Okrem toho poputuje na projekty aj výťažok z predaja piva na podujatí a tiež z predaja litrových sklenených fliaš Pilsner Urquell z limitovanej edície. Tie bolo možné zakúpiť si v rámci Slovenska, len na tomto podujatí a celkom sa z ich predaja získalo viac ako 1900 EUR. „Veríme, že takto získané peniaze využijú organizátori tejto charitatívnej akcie na projekty, ktoré budú osožné a postarajú sa tak o zážitok pre tých, ktorí to najviac potrebujú,“ uzavrela Veronika Ferancová.