Dajte zbohom vysušenej pokožke a nepríjemným pocitom po sprchovaní s Dove Caring Protection

0
925

Nový vyživujúci sprchovací gél Dove Caring Protection vám vďaka unikátnemu zloženiu zaručí krajšiu a hebkejšiu pokožku ihneď po sprchovaní. Nové ošetrujúce zloženie s vysokým obsahom prírodných olejov pomáha chrániť pokožku pred vysušením počas sprchovania a obnovuje jej ochrannú vrstvu na udržanie vlhkosti.

Rovnako ako ostatné sprchovacie gély radu Dove aj Dove Caring Protection obsahuje revolučnú technológiu NutriumMoisture. Táto technológia dodáva pokožke hydratačné zložky a  pokožke prirodzené lipidy. Dove Caring Protection môžeme radiť medzi prípravkami z kategórie nazývané SURGRAS. To znamená, že pomáhajú dopĺňať lipidy stratené v priebehu umývania práve vďaka technológii NutriumMoisture.

Dove Caring Protection má v porovnaní s ostatnými sprchovacími gélmi Dove zloženie so zníženým obsahom povrchovo aktívnych látok, čím minimalizuje poškodzovanie kožných lipidov počas umývania. Krémové zloženie napomáha obnovovať ochrannú vrstvu pokožky a dodáva jej hydratáciu, hebkosť a jemnosť, ktoré môžete pocítiť už po jednom použití.

Dove Caring Protection zaisťuje komplexnú starostlivosť o pokožku a vychádza v ústrety ženám, ktoré nemajú čas denne používať telové mlieka a krémy.
Krémové zloženie, bohatá pena a jemná vôňa vám spolu s príjemným pocitom čistoty zaistí hebkú hydratovanú pokožku aj bez použitia telového mlieka.
Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena: 2,49 €

foto: Unilever