Chutné rybičky pre zdravšie detičky

0
1272

Trápi vás, že vaše deti preferujú sladkosti pred zdravou stravou? Nemusíte robiť kompromisy medzi tým, čo je pre ne dobré a čo im chutí. Máme pre vás riešenie – na slovenský trh prichádza unikátny výživový doplnok, ktorý pomáha detskému organizmu správne sa vyvíjať, navyše chutí skvele a vyzerá hravo. Vyskúšajte chutné rybičky pre zdravšie detičky!

Už žiaden nechutný rybí tuk! 

Žuvacie kapsuly OmegaMarine Junior so sviežou príchuťou obsahujú kvalitné omega-3 mastné kyseliny z čerstvého nórskeho tuniaka. Omega-3 mastné kyseliny, kľúčové zložky pre zdravý vývoj detského mozgu, majú bohaté zastúpenie v tučných rybách, ale len máloktoré dieťa má rado rybacinu, nehovoriac o tom, že podľa štatistík jedia Slováci o 50 % menej rýb ako priemerný obyvateľ Európskej únie!

„Rybí tuk s omega-3 mastnými kyselinami  je u detí nenahraditeľný,  zabezpečuje zdravý vývoj mozgu a nervového systému, zraku, zlepšuje mentálne schopnosti detí, buduje a chráni imunitný systém dieťaťa, znižuje riziko závažných autoimunitných a alergických reakcií,“ vysvetľuje odborníčka na výživu MUDr. Alžbeta Béderová, CSc. Telo si omega-3 mastné kyseliny nedokáže vyrobiť samo, „preto je nevyhnutné zabezpečiť príjem omega-3 buď pravidelným a dostatočným konzumom rýb, alebo formou kvalitných výživových doplnkov,“ radí špecialistka a dodáva, že v dospelom veku a predovšetkým v období tehotenstva a dojčenia sa odporúčania mierne zvyšujú.

OmegaMarine Junior v tvare rybičky chutia ako cukrík a  žuvaním 2 kapsúl denne získa vaše dieťa dostatočný prísun omega-3 aj bez konzumácie rýb. Na OmegaMarine Junior nedá dopustiť ani známa slovenská herečka Zuzana Vačková, ktorá ich dávkuje svojim deťom: „Máme šťastie, že dnes už nemusíme jesť rybí tuk v takej forme, ako nám nechutil – tekutý na lyžičke. Stačí si dať chutnú kapsulu a pomôcť si tak jednoduchou cestou k dobrému zdraviu.“

Kapsuly OmegaMarine Junior neobsahujú žiaden cukor, sú sladené stéviou a obohatené o vitamíny A, D, E. Prispievajú nielen k normálnemu fungovaniu mozgu, zraku a srdiečka vášho dieťaťa, ale prospešné sú aj pre jeho silné zúbky, dobrú stavbu kostí a správne fungovanie imunitného systému.

Viac informácií o výživovom doplnku OmegaMarine Junior a možnostiach jeho kúpy nájdete na stránke www.omegamarinejunior.sk.

_SJ_1855