CEZ FOODPANDU K VÁM PRÍDE PIZZA MIZZA PRIAMO DOMOV

0
1222

Slovenská verzia online objednávacej služby pre donášku jedla foodpanda najnovšie spolupracuje s populárnou bratislavskou sieťou reštaurácií Pizza Mizza. Desiatky druhov pízz, cestovín a ďalších jedál zväčša s nádychom Talianska je možné cez foodpandu objednať priamo domov či do kancelárie od začiatku tohto týždňa.

“Pizza Mizza je overenou a obľúbenou značkou, ktorá si stabilne udržiava vysokú kvalitu ponúkaných produktov. Pizza patrí na Slovensku medzi najobľúbenejšie jedlá objednávané online, takže nepochybujeme o tom, že si táto reštaurácia cez nás nájde ďalších fanúšikov,” uviedol Alexander Zakucia zo spoločnosti foodpanda. “Pre spoluprácu s foodpandou sme sa rozhodli preto, lebo práca ich tímu skutočne prináša reálne výsledky a veľmi rýchlo rastú. Sme radi, že sme sa mohli stať súčasťou tejto úspešnej služby,” dodal spolumajiteľ Pizza Mizza Ľubomír Richtárik

Reštaurácia Pizza Mizza ponúka, samozrejme, pizzu, pričom na svoje si prídu aj celiatici, keďže menu obsahuje veľký výber bezlepkovej pizze. Súčasťou jedálneho lístka sú aj ciabatty, cestoviny, rizotá, šaláty či mäso pripravené na prírodno.

foodpanda rapídne rastie

foodpanda a jej sesterská služba hellofood boli pred rokom aktívne v 20 krajinách, no odvtedy sa stihli rozrásť do 43 krajín sveta vrátane Slovenska. To všetko sa podarilo celkovo len za 22 mesiacov a značka sa vďaka ponuke vyše 22 000 reštaurácií stala globálnym lídrom v online objednávaní jedla. Podľa riaditeľa a spoluzakladateľa spoločností foodpanda a hellofood Ralfa Wenzela ide o dôkaz toho, že zákazníci oceňujú model spoločnosti, ktorý im prináša maximálny komfort. Ďalším úspechom je nedávne získanie investície vo výške približne 48 miliónov dolárov od investorov ako napríklad Investment AB Kinnevik alebo Phenomen Ventures.

Na Slovensku foodpanda ponúka možnosť objednávky jedla z vyše 130 prevádzok v mestách Bratislava, Košice a Prešov. Plánuje sa však rozrásť do ďalších slovenských miest.

foto:foodpanda