Cesta za syrovou krajinou vedie na zámok Chateau Herálec Boutique Hotel & Spa by L´OCCITANE*****

0
1113

Na zámku Chateau Herálec Boutique Hotel & Spa by L´OCCITANE***** odštartovala syrová sezóna! Syrové pochúťky od lokálnych dodávateľov vyrobené výlučne z kvalitných bio surovín a mlieka sú tým najzdravším lákadlom na spestrenie babieho leta a jesenných dní.

Farbami nehrajú len okolité stromy prekrásneho anglického parku, ale i farby pravého vysočanského syra! Údený, pečený, zrajúci a kozí! Vydajte sa aj vy na cestu za kulinárskym nebom na zámok Chateau Herálec, najedzte sa do sýtosti a ochutnajte syrové špeciality, pravé domáce jogurty či poctivý tvaroh. Syrovými dobrotami obohaťte napríklad i svoj firemný obed či stretnutie a nebude sa vám chcieť vrátiť späť do k pracovnému stolu. Firemné večere a večierky sú špecialitou zámku a svojimi dokonalými službami, kuchyňou a predovšetkým nádhernými priestormi a interiérom zámku vám učarujú natoľko, že svoje pracovné a business stretnutie budete chcieť uskutočniť vždy len na vysočanskom zámku Chateau Herálec .

Navyše, na zámku Chateau Herálec ako jediní ponúkajú aj návštevy rodinných fariem, odkiaľ mliečne dobroty odoberajú v duchu hesla: „Podporujme sa navzájom, ale aj jedzme len to najlepšie“ – a poskytujú dôkaz, že je to  možné aj  z lokálnych zdrojov.