Buďte svieže celý deň s inovovanými antiperspirantmi Rexona

0
1009

Čomu dávate pri výbere obľúbeného antiperspirantu prednosť? Osviežujúcej vôni, spoľahlivej ochrane pred potením alebo zaujímavému obalu? S inovovanými dámskymi guľôčkovými antiperspirantmi Rexona môžete mať všetko v jednom. Obľúbené guľôčkové antiperspiranty Rexona Aloe Vera, Rexona Shower Clean, Rexona Biorythm a Rexona Linen Dry sú teraz novo obohatené o špeciálnu technológiu Motionsense™ a vďaka jedinečnému a nápadnému dizajnu ich medzi ostatnými antiperspirantmi neprehliadnete.
Pripravte sa na nepretržitý príliv sviežosti v priebehu celého dňa s guľôčkovými antiperspirantmi Rexona, ktoré teraz prichádzajú so špeciálnou technológiou Motionsense™. V čom je unikátna? Technológia Motionsense™ obsahuje špeciálne mikrokapsule, ktoré sa aktivujú pohybom a postupne uvoľňujú sviežosť počas celého dňa. S týmito antiperspirantmi tak zvládnete aj náročný program v priebehu celého dňa v absolútnej pohode a so sviežim pocitom v podpazuší. S antiperspirantmi Rexona si môžete byť isté, že čím viac ste v pohybe, tým lepšie fungujú.
Objavte tajomstvo technológie Motionsense™ s guľôčkovými antiperspirantmi Rexona. Na výber máte zo štyroch osviežujúcich vôní. Rexona Aloe Vera prináša spojenie prírodnej vône a prirodzenej krásy, Rexona Shower Clean ponúka príjemne čistú vôňu, ktorá vás v priebehu dňa nezradí, Rexona Biorytm prichádza s nenápadnou, jemnou sladkastou vôňou a Rexona Linen Dry s decentne osobitou vôňou, ktorá vás neomrzí. Tieto antiperspiranty s nápaditým farebným dizajnom sa stanú vaším dôverným spoločníkom v pracovných dňoch aj na cestách.