Buďte cool a vychutnajte si adrenalín s pánskymi antiperspirantmi Rexona

0
1130

Zima sa nezadržateľne blíži a vy to môžete poriadne rozbehnúť. Už sa vidíte, ako sa na lyžiach rozbehnete po čerstvom prašane, alebo sa radšej odviažete na parkete, hneď ako začne plesová sezóna? Či už ste vášnivým milovníkom zimných adrenalínových športov alebo ste pravým elegánom, stavte na antiperspiranty z radu Rexona Fresh či Rexona Adrenalin v originálnom dizajne, ktoré vás v každej situácii podporia. Spoznajte s nimi výnimočnú technológiu Motionsense™ pre dlhotrvajúci pocit sviežosti vášho podpazušia.

Zimné športy jedine s radom antiperspirantov Rexona Adrenaline

Tešíte sa na prvý sneh, keď budete môcť vytiahnuť nové lyže či snowboard, keď s prvými mrazmi vyjdete na ľad s hokejkou alebo si pôjdete zabežkovať v čerstvej stope? Každý zimný šport je tak trochu adrenalín a nielen na vrchole svahu potrebujete istotu, ktorá vám dodá odvahu a sebavedomie. S pánskymi antiperspirantmi Rexona tento pocit zažijete. Spoľahnite sa na vysoko účinný antiperspirant Rexona Sport Defence s až 48 hodinovou ochranou pred potením, s ktorým zažijete dlhotrvajúci pocit sviežosti a dodajte si guráž nielen pri športe, ale aj v priebehu pracovného týždňa. Ste priaznivci extrémnych situácií? Za žiadnych okolností nezabudnite na účinný antiperspirant. Antiperspirant Rexona Adventure vás podporí aj v tých najnáročnejších momentoch. Oba antiperspiranty prichádzajú s technológiou Motionsense™, ktorá vďaka špeciálnym mikrokapsulkám aktivovaným pohybom zaistí dokonalý pocit sviežosti vášho podpazušia. Vychutnajte si adrenalínové zážitky s pánskymi antiperspirantmi Rexona s netradičným dizajnom.

Buďte cool v každej situácii s antiperspirantom radu Rexona Fresh

V dôležitých situáciách chceme vždy pôsobiť sebaisto. Sezóna večierkov je v plnom prúde a tá plesová už čoskoro začne. Čo vám nesmie chýbať v tom, aby ste boli pravým gentlemanom? Či už pretancujete celý večer alebo postojíte s pohárom brandy pri bare, stavte na spoľahlivú 48 -hodinovú ochranu pred potením s antiperspirantom Rexona Men Xtra Cool s technológiou Motionsense™, s ktorým si v každej situácii zachováte chladnú hlavu a dlhotrvajúci pocit sviežosti. Originálny dizajn antiperspirantu je určite dobrým bonusom navyše.

Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena antiperspirantov pre mužov Rexona Sport Defence, Rexona Adventure a Rexona Xtra Cool vo forme tuhého antiperspirantu  (40 ml) i v spreji (150 ml) je 2,79 €.